Ledige stillinger

For våre kunder rekrutterer vi til faste og midlertidige HR-roller på alle nivåer. Følg med, både her på hjemmesiden og på LinkedIn - vi holder deg oppdatert på hva som rører seg i HR-bransjen.

  • Hjem
  • Ledige stillinger
ASV HR Huset situasjoner web 11
Selskap
Stilling

HR Business Partner

Siden Doro jobber tett sammen med sine medarbeidere mot ulike mål, er HR en sentral og naturlig del av virksomhetens suksess. Vi tar ansvar for hele ansattes livssyklus og tar aktiv del i selskapets strategiske utvikling. HR-avdelingen har det helhetlige ansvar for de konsernovergripende strategiske HR-prosessene i DORO, og består av 11 faglig sterke og engasjerte medarbeidere lokalisert i UK, Sverige og Norge.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

01.10.2021

Selskap
Stilling

HR-seniorrådgiver

Har du lyst til å lede et endringsprosjekt hos en spennende kunde i et helt år? Brenner du for å få med deg ansatte på endringsreisen? Da er dette oppdraget noe for deg! Vi søker etter en dyktig seniorrådgiver som har erfaring med prosjektledelse innen omstilling- og endringsprosesser fra store organisasjoner som kan starte i september.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR-Business Partner

Er du en HR Business Partner som ønsker å jobbe operativt med HR-prosesser og være med på HR-system implementeringsprosjekter? For våre kunder søker vi HR Business Partnere for snarlig oppstart, til tidsavgrensede engasjementer.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Registrer CV

Sjekk også ut våre Hire oppdrag og registrer din CV om du ønsker å bli vurdert opp mot fremtidige andre muligheter.

Registrer CV
ASV HR Huset portretter web 03

Ta gjerne kontakt med Mathura Yogendran

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category