Ledige stillinger

For våre kunder rekrutterer vi til faste og midlertidige HR-roller på alle nivåer. Følg med, både her på hjemmesiden og på LinkedIn - vi holder deg oppdatert på hva som rører seg i HR-bransjen.

  • Hjem
  • Ledige stillinger
ASV HR Huset situasjoner web 11
Selskap
Stilling

Personalkonsulent

Vi utvikler, produserer og selger materialer som utgjør fundamentet i det moderne samfunnet - og med et stort engasjement for bærekraftig arbeid. Vår framtidige suksess bygger på våre engasjerte og kompetente medarbeidere, som bidrar med kunnskap og kreativitet.

Lokasjon

Brevik

Søknadsfrist

09.10.2022

Selskap
Stilling

Talent Acquisition Specialist

Are you excited to find potential talents for current and future organizational needs, by identifying and interacting with potential candidates through recruitment, research and sourcing and work to create and maintain a broad talent-/candidate pipeline? Nel is experiencing substantial growth (100 recruitments in 2021) and is looking to strengthen the global HR team with our first Talent Acquisition Specialist.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

09.10.2022

Selskap
Stilling

HR- og systemkoordinator

Vi i HR-huset har gleden av å hjelpe Franzefoss med finne deg som ønsker å arbeide med HR – og systemstøtte til ledere og ansatte, og som vil utvikle deg innen fagfeltene.

Lokasjon

RUD

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR-leder

For vår kunde i Bergen søker vi deg som elsker både folk og HR.

Lokasjon

Bergen

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR Business Partner

For våre oppdragsgivere ser vi etter deg som ønsker et stort ansvar hvor du som HR Business Partner (HRBP) vil bidra til utvikling, implementering og gjennomføring av selskapets HR-strategi og prosesser. Gjennom dette arbeidet vil du fungere som en viktig støtte for både ledere og organisasjonen.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

Rekrutteringskonsulent

Har du et ønske om å kunne bistå bedrifter med å finne nye, dyktige hoder? Vi søker nå deg som har et sterkt engasjement for rekruttering, og som kunne tenke deg å jobbe på spennende og varierte oppdrag ute hos våre kunder.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Registrer CV

Sjekk også ut våre Hire oppdrag og registrer din CV om du ønsker å bli vurdert opp mot fremtidige andre muligheter.

Registrer CV
DSC2985 web

Ta gjerne kontakt med Fam Fiedler

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category