Ledige stillinger

For våre kunder rekrutterer vi til faste og midlertidige HR-roller på alle nivåer. Følg med, både her på hjemmesiden og på LinkedIn - vi holder deg oppdatert på hva som rører seg i HR-bransjen.

  • Hjem
  • Ledige stillinger
ASV HR Huset situasjoner web 11
Selskap
Stilling

HR-konsulent

På vegne av vår kunde i Ålesund søker vi etter midlertidig HR-konsulent. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med deg som er ledig nå. Som konsulent i HR-huset, vil du jobbe på oppdrag hos våre kunder og være en viktig bidragsyter i flere typer HR-prosjekter.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR-Business Partner

For vår kunde søker vi en HR Business Partner for snarlig oppstart, med varighet til 1.november 2022. Personen vi søker er ambisiøs og kunnskapsrik, og det er viktig at du er selvstendig og liker operasjonelle oppgaver.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR-rådgiver

På vegne av våre kunder søker vi etter en midlertidig HR-rådgiver. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med deg som er ledig nå. Som konsulent i HR-huset, vil du jobbe på oppdrag hos våre kunder og være en viktig bidragsyter i flere typer HR-prosjekter.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

Rekrutterer

På vegne av våre kunder søker vi etter midlertidige HR-ressurser. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med deg som er ledig nå. Som konsulent i HR-huset, vil du jobbe på oppdrag hos våre kunder og være en viktig bidragsyter i flere typer HR-prosjekter.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Registrer CV

Sjekk også ut våre Hire oppdrag og registrer din CV om du ønsker å bli vurdert opp mot fremtidige andre muligheter.

Registrer CV
ASV HR Huset portretter web 03

Ta gjerne kontakt med Mathura Yogendran

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category