Ledige stillinger

For våre kunder rekrutterer vi til faste og midlertidige HR-roller på alle nivåer. Følg med, både her på hjemmesiden og på LinkedIn - vi holder deg oppdatert på hva som rører seg i HR-bransjen.

  • Hjem
  • Ledige stillinger
ASV HR Huset situasjoner web 11
Selskap
Stilling

HR-konsulent

Til enhver tid har vi i HR-huset mer enn 20 forespørsler fra kunder som trenger din HR-ekspertise i kortere eller lengre engasjement. Her florerer det av muligheter for deg som ønsker å blomstre videre i din HR-karriere.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR-rådgiver

Til vårt største forretningsområde, Digital Platform Services, ser vi etter en HR-rådgiver som sammen med HR Business Partner og vårt rekrutteringsteam, vil bistå i alle våre HR-prosesser. Du vil få mulighet til å jobbe med viktige utviklings - og forbedringsprosjekter.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

23.05.2022

Selskap
Stilling

Interim HR Leder

For vår kunde BMI vil du som HR Leder ha ansvaret for et team som støtter hele den norske delen av virksomheten. Du får også bidra til å styrke utviklingen av en nordisk organisasjon gjennom tett samarbeid med dine nordiske HR-kollegaer.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR Business Partner

For våre oppdragsgivere søker vi deg som er interessert i engasjementer med mer enn 6 mnd. varighet. Som ansatt konsulent i HR-huset får du til enhver tid tilgang til roller i spennende selskaper. Akkurat nå har vi 3 oppdrag som ser etter deg som kan håndtere en HRBP-rolle, alle med snarlig oppstart.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR Business Partner

Vil du være med på å fremme en kultur der folk trives, har en hensikt og føler seg verdsatt og trygg?

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR-konsulent

Akkurat nå har vi blant annet to oppdrag som roper etter deg som er HR-rådgiver, og som er klar for nye muligheter. Det ene oppdraget er hos et IT konsulentselskap og den andre hos en stor retail kjede. Det de har til felles er at det er store bedrifter, og har veletablerte HR-team som er opptatt av å skape verdi for medarbeiderne sine.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Registrer CV

Sjekk også ut våre Hire oppdrag og registrer din CV om du ønsker å bli vurdert opp mot fremtidige andre muligheter.

Registrer CV
ASV HR Huset portretter web 03

Ta gjerne kontakt med Mathura Yogendran

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category