Ledige stillinger

For våre kunder rekrutterer vi til faste og midlertidige HR-roller på alle nivåer. Følg med, både her på hjemmesiden og på LinkedIn - vi holder deg oppdatert på hva som rører seg i HR-bransjen.

  • Hjem
  • Ledige stillinger
ASV HR huset august2022 web 04
Selskap
Stilling

HR Administration Consultant

For vår kunde Wattif søker vi en HR Administration Consultant til deres kontor i Bergen. Formålet med rollen er støtte til den norske forretningsenheten og administrerende direktør innen HR samt effektiv drift av Bergenskontoret.

Lokasjon

Bergen

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

Spesialist på lønn og HR-administrasjon

Handelsbanken setter kundetilfredshet og personlig rådgivning høyt. Dette gjenspeiles også i bankens kultur, der lagspill, imøtekommenhet og hjelpsomhet er viktige kulturbærere i samspill med det forretningsnære og kommersielle. Vi ser etter deg som deler våre grunnleggende verdier. For oss er det viktig at våre ansatte ønsker å ta et stort personlig ansvar, ta egne beslutninger og drives av å sette kunden først - uavhengig av hvor i organisasjonen de jobber.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

Rådgiver

En inkluderende og engasjert gjeng søker ny superkollega! Er du nysgjerrig på rekruttering, glad i mennesker og trigges av å se og bidra til at andre lykkes? Kan du tenke deg å gå på jobb hver dag og vite at du gjør en forskjell? Da er dette jobben for deg!

Lokasjon

Nydalen, Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

Internship i HR-huset

Studenter er alltid høyt ønsket i HR-huset! Studerer du HR og vil se hvordan HR fungerer i praksis? Vi er ingen HR-avdeling i bedrift, men vi jobber med HR fra alle vinkler - og støtter HR-avdelinger gjennom rådgivning og ressursforvaltning i små og store bedrifter.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Løpende

Selskap
Stilling

HR-leder

Vi søker etter en HR-leder i nyopprettet stilling, som brenner for mennesker og HR. Som HR-leder i Ellingard Gruppen trer du inn i en ny og spennende rolle, der vi skal profesjonalisere prosesser knyttet til HR. Dette gjør vi med et sterkt medmenneskelig fotavtrykk og servicefokus, basert på våre verdier.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

Kompetanserådgiver

Har du en brennende interesse for læring og ønsker å videreutvikle en organisasjon i vekst? Handelsbanken styrker kompetansearbeidet og søker ny kompetanserådgiver til HR Kompetanse.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

Leder HR-forretningsstøtte

Handelsbanken søker en erfaren og motivert leder for HR forretningsstøtte til å lede deres team av HR business partnere og sikre at vi leverer høykvalitets tjenester til interessentene våre. Du vil være ansvarlig for å utvikle og gjennomføre strategier som bidrar til å bygge og styrke vår proaktive rolle og leveranse samt sikre at tjenestene våre er i tråd med bankens strategi, beste praksis, lover og forskrifter.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

HR Manager

Er du klar for en spennende utfordring i et miljø hvor det er korte beslutningsveier og stort handlingsrom? Hos oss er ingen dag lik, og den riktige personen får stor bredde og variasjon i arbeidsoppgaver.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

People Partner Norway

Som People Partner Norway vil du ha det overordnede ansvaret for å støtte organisasjonen i Norge og være en profesjonell sparringpartner for ledere og medarbeidere i alle HR-relaterte spørsmål.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

HR-konsulent

HR-huset AS er et ledende kompetansehus innen HR som bidrar til verdiskapning for mennesker og organisasjoner. Gjennom HR for Hire får du mulighet til å jobbe på midlertidige oppdrag hos våre kunder og være en viktig bidragsyter i flere typer HR-prosjekter.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

HR-rådgiver

For vår kunde GK leter vi etter en selvstendig og operativ HR-rådgiver til enheten HR-support. GK bygger bærekraftige samfunn for generasjoner og har satt seg ambisiøse mål innen bærekraft og klima. Jobben de gjør utgjør en forskjell, som har gjort GK til Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. De leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. HR-teamet består av totalt 14 personer, hvorav to stykker jobber i enheten HR-support.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

HR- og administrasjonsmedarbeider

Vi søker nå en engasjert og serviceinnstilt HR-medarbeider som ønsker å bidra med støtte og videreutvikling av vår spennende kunde, Ability i Trondheim.

Lokasjon

Trondheim

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

HR-Business Partner

For Polygon Norge søker vi etter en ny HR-Business Partner, som vil ha en aktiv rolle i den videre utviklingen av selskapet. Det er viktig at du er en forretningsorientert og engasjert HR-Business Partner. Du er opptatt av å sikre og profesjonalisere alle HR-prosesser og samtidig være en støttende rådgiver for våre ledere og organisasjonen.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

Payroll & HR Coordinator

Som Payroll & HR Coordinator i Rusta, vil du være et bindeledd mellom Rusta og vår lønnsleverandør. Med stadig økende antall ansatte, pr. dags dato 820, er dette en oppgave å ta på høyeste alvor, for hver eneste medarbeider skal hver eneste dag være trygg på at de får den lønnen de skal ha. Det er derfor viktig å være en person som jobber målrettet for dette.

Lokasjon

Strømmen

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

HR-rådgiver

Akkurat nå florerer det av spennende oppdrag i HR-huset. Store, anerkjente selskaper trenger selvstendige og operative HR-rådgivere for å skape gode resultater fremover. For å få til dette trenger de HR-doere som er trygge og nysgjerrige på faget!

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

HR-koordinator

Vi i HR-huset har gleden av å hjelpe 3StepIT med finne deg som ønsker å arbeide i en nyopprettet koordinatorrolle innen HR mot ledere og ansatte, og som vil utvikle deg innen fagfeltet.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Utløpt

Selskap
Stilling

HR Service Partner

Hesselberg ser etter en HR Service Partner (HRSP) som ikke forventer å komme til dekket bord, men som er klar for å ta på seg serviceskoene og bistå ledere og ansatte med deres HR-relaterte utfordringer. Vi ser etter deg som tripper på stolen etter å få være med på endringsreisen til Hesselberg, og som ønsker å sette et skikkelig fotavtrykk i vårt ganske ferske HR-team. Visjonen vår er å være sterkere sammen, og det handler ikke nødvendigvis om fysikk, men om et ønske om å bidra og gjøre hverandre gode i jobben vår.

Lokasjon

Frogner

Søknadsfrist

Utløpt

Registrer CV

Sjekk også ut våre Hire oppdrag og registrer din CV om du ønsker å bli vurdert opp mot fremtidige andre muligheter.

Registrer CV

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category