Ledige stillinger

For våre kunder rekrutterer vi til faste og midlertidige HR-roller på alle nivåer. Følg med, både her på hjemmesiden og på LinkedIn - vi holder deg oppdatert på hva som rører seg i HR-bransjen.

  • Hjem
  • Ledige stillinger
ASV HR huset august2022 web 04
Selskap
Stilling

HR-konsulent Bergen

HR-huset kommer til Bergen i uke 6! Da hadde vi elsket å møte deg med med erfaring og kompetanse innen HR faget som er klar for nye utfordringer.

Lokasjon

Bergen

Søknadsfrist

Fleksibelt

Selskap
Stilling

HR-konsulent Trondheim

HR-huset kommer til Trondheim i uke 9! Da hadde vi elsket å møte deg med med erfaring og kompetanse innen HR faget som er klar for nye utfordringer.

Lokasjon

Trondheim

Søknadsfrist

Fleksibelt

Selskap
Stilling

HR-Business Partner

For kunde søker vi etter en ny HR-Business Partner, som vil ha en aktiv rolle i den videre utviklingen av selskapet. Det er viktig at du er en forretningsorientert og engasjert HR-Business Partner. Du er opptatt av å sikre og profesjonalisere alle HR-prosesser og samtidig være en støttende rådgiver for våre ledere og organisasjonen

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

HR Business Partner

Nytt år, nye muligheter! Det er kanskje klisjé, men er også et faktum. For hos oss i HR-huset har vi for tiden mange spennende HR-oppdrag, og søker nå dyktige HR Business Partnere som kan bistå våre oppdragsgivere med sin brede erfaring og kompetanse. Kan du i tillegg begynne på kort varsel er det akkurat deg vi ser etter.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Snarest

Selskap
Stilling

Internship i HR-huset

Studenter er alltid høyt ønsket i HR-huset! Studerer du HR og vil se hvordan HR fungerer i praksis? Vi er ingen HR-avdeling i bedrift, men vi jobber med HR fra alle vinkler - og støtter HR-avdelinger gjennom rådgivning og ressursforvaltning i små og store bedrifter.

Lokasjon

Oslo

Søknadsfrist

Løpende

Registrer CV

Sjekk også ut våre Hire oppdrag og registrer din CV om du ønsker å bli vurdert opp mot fremtidige andre muligheter.

Registrer CV
DSC2985 web

Ta gjerne kontakt med Fam Fiedler

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category