HR-huset søker HR folk!

Gjennom vårt effektive konsept HR for Hire får du mulighet til å jobbe på midlertidige oppdrag hos våre kunder og være en viktig bidragsyter i flere typer HR-prosjekter.

Har du kort eller lang erfaring innen HR?

Er du en engasjert HR-sjel som ønsker å hjelpe våre kunder med å forbedre deres prosesser? Hos oss kryr det av muligheter for deg som ønsker å dyrke din HR-karriere videre!

Som HR-konsulent hos oss vil du oppnå verdifull erfaring fra varierte selskaper, både veletablerte og nyskapende, innen ulike sektorer som bygg og anlegg, industri, kontor og administrasjon, tech, retail, m.m. Oppdragene er av ulik varighet, fra 6 mnd. til over ett år, og det er et konstant behov for HR-kompetanse på alle nivåer.

ASV HR Huset situasjoner web 07

Du blir del av et HR-team

Vi kan tilby et stort fagmiljø med høy HR-kompetanse, eksklusiv tilgang til oppdrag, der du får bidra med din faglige kompetanse i attraktive oppdrag for våre kunder. Som fast ansatt i HR-huset får du ta del i fagsamlinger, kurs og nettverksmøter der vi gir deg kontinuerlig faglig påfyll. Når du er i et oppdrag har du alltid HR-huset i ryggen, og du får faglig støtte ved behov og god oppfølging.

Ble du nysgjerrig eller er interessert i å høre mer, tar vi gjerne en samtale! Ta kontakt med Nora eller Johanne for mer informasjon - vi gleder oss til å høre fra deg!

Jeg ønsker å bli kontaktet om denne stillingen!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category