Kontakt oss

ASV HR Huset situasjoner web 04

Vi er her for å hjelpe

Ønsker du å komme i kontakt? Vi svarer gjerne på det du måtte lure på, og tar gjerne en prat med deg om dine behov.

Vi er i dag en ledende aktør i Norge innen vårt felt. Våre tjenester er rettet mot privat og offentlig sektor som ønsker bistand i ulike HR-relaterte oppgaver, prosesser og prosjekter. Vi kan gi det svar på alle spørsmål relatert til HR.

Fyll ut skjemaet nedenfor, skriv direkte til oss på kontakt@hrhuset.no eller ring +47 982 23 053. Du kan også ta kontakt med en våre rådgivere - vi blir alltid glad for å høre fra deg.

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Hils på oss

Vi er her for å hjelpe deg med dine HR utfordringer

Her kan du finne oss

HR-huset har kontor i Oslo, men leverer tjenester over hele landet. Vi har også representanter i Stavanger, Trondheim, Bergen og Østfold.

Map screenshot

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category