Karriereveiledning Bedrift

Du kan fortsatt være en god arbeidsgiver om du må nedbemanne. Med våre karriereprogrammer får dine ledere og medarbeidere en god avslutning og en ny start.

ASV HR Huset situasjoner web 29

Nedbemanning og store omstillinger er krevende for alle involverte. Vi tilbyr karriereprogram som gir dine ledere eller medarbeidere en best mulig avslutning og en ny start. Gjennom velprøvde program gir vi grupper og individer, samt ledere og toppledere, de beste forutsetningene for å ta nye steg i karrieren.

Våre programmer gjør dine ledere og medarbeidere mer bevisst sine styrker og talenter, og de får gode verktøy for jobbsøking og en tydeligere forståelse for sin optimale arbeidssituasjon.

Karriereprogrammer for bedrifter i omstilling

Et karriereprogram i HR-huset tar vi dine medarbeidere gjennom de ulike fasene i jobbsøkerprosessen.

Sammen med en karriereveileder jobber vi med bevisstgjøring av kompetanse, erfaring, personlige egenskaper, interesser og motivasjon. Her bidrar vi med gode tips til utarbeidelse av en profesjonell CV og LinkedIn profil. Gjennom programmet trener vi på hvordan vi best mulig formidler egen kompetanse og erfaring og hvordan vi lykkes i intervjusituasjonen.


Karriereprogrammet støttes av en digital karriereplattform hvor kandidatene får gode tips og verktøy gjennom hele jobbsøkerprosessen fra A-Å. Kandidaten får også tilbud om en interesse- og personprofil som gir god innsikt for relevante og meningsfylte karrierevalg.

Gjennom plattformen får de tilgang til en rekke videobaserte læringskapitler samt oppgaver, nyttige lenker og utdypende læring.

“Er veldig takknemlig for den tette oppfølgingen jeg har fått, og det utstråler en "passion" for yrket. Det føles som om dere er oppriktig interessert i at jeg skal lykkes i å finne en jobb og en hverdag jeg kan trives med”

- Anita Reinsborg
ASV HR Huset situasjoner web 28

Innhold i våre karriereprogrammer

  • Interesse- og personlighetsprofil
  • Kompetansekartlegging
  • Karriereråd basert på din profil
  • CV og søknad
  • LinkedIn
  • Presentasjonsteknikk
  • Nettverk og relasjonsbygging
  • Intervjuforberedelser
  • Bistand til forhandlinger i forbindelse med tilbud


Alle våre karriereprogrammer støttes av en digital karriereplattform som du får tilgang til i hele jobbsøkerprosessen.

Kandidatene får også en dedikert karriererådgiver som følger dem gjennom hele programmet. Vi skreddersyr oppfølgingen basert på kandidatenes behov.

Våre karriereprogrammer:


Small: 1 måned, 3 coaching timer
Medium: 3 måneder, 4-5 coaching timer
Large: 6 måneder, 6-7 coaching timer

Egne programmer for ledere

Vi har egne executive programmer for toppledere og nøkkelpersoner. Vi bruker de mest erfarne konsulentene våre for denne gruppen. Dette er konsulenter som har lang erfaring fra både lederutvikling, coaching og veiledning av toppledere og lederteam og selv har erfaring som leder i ansvarsfulle posisjoner.

Konsulenten som blir tildelt er sertifisert coach med høyere utdannelse innen ett eller flere av fagområdene ledelse, organisasjon, juss, økonomi, HR og holder seg faglig oppdatert. For denne gruppen vil vi gjøre en vurdering av hvilken av de tilbudte konsulentene som best speiler den aktuelle lederen.


Våre executive karriereprogrammer:

Executive Medium: 3 måneder, 4-5 coaching timer
Executive Large: 6 måneder, 6-7 coaching timer

ASV HR Huset situasjoner web 16

Jeg vil høre mer om karriereveiledning med HR-huset!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category