ASV HR Huset portretter web 20 utsnitt

Hilde A. Kårhus

Erfaring: Hilde har lang erfaring fra salg- og markedsledelse hos internasjonale merkevareleverandører og som daglig leder av lokale divisjoner og organisasjoner. Hennes tilnærming og styrke er på den menneskelige dimensjonen av ledelse, og hun har bred erfaring innen utvikling av mennesker på flere nivåer i organisasjonen.

Hilde har flere års erfaring fra konsulentbransjen som coach og konsulent for ledere og nøkkelpersonell. Hun har solid erfaring innen coaching og bevisstgjøring, team- og medarbeiderutvikling. Som konsulent er Hilde engasjert og lyttende. Hun oppnår tillit og skaper gode relasjoner.

Utdannelse:
Hilde er utdannet Handelsøkonom fra Handelsakademiet og har masterkurs i Samspill og ledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun er sertifisert coach med coachingutdannelse fra Ringominstituttet, har tatt coaching og selvledelse på Handelshøyskolen BI og er sertifisert i flere arbeidspsykologiske verktøy.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category