Jobbsøkerkurs ved omstilling og nedbemanning

HR-huset har lang erfaring med omstilling og karriereveiledning både fra offentlig og privat sektor. Vi er opptatt av integritet, tillit og respekt. Vi er opptatt av at dine medarbeidere skal få praktiske råd og verktøy som de kan bruke i sin videre karriere.

ASV HR Huset situasjoner web 31

Jobbsøkerprosessen

Formålet med jobbsøkerkurset er å gi dine medarbeidere en grundigere innføring i jobbsøkerprosessen. De får også innblikk i dagens arbeidsmarked, trender og jobbsøkerkanaler.

Bevisstgjøringsprosess

Vi jobber med bevisstgjøring av egen kompetanse, erfaring, personlige egenskaper, interesser og motivasjon. Dine medarbeidere får gode tips til utarbeidelse av en profesjonell CV og LinkedIn profil.

Kompetanse og innsikt

I kurset setter vi fokus på hvordan vi best mulig formidler vår kompetanse og erfaring og hvordan vi skal lykkes i intervjusituasjonen. Gjennom relevante øvelser gir vi verdifull innsikt og verktøy til bruk i videre karriere.

ASV HR Huset situasjoner web 06

Digital karriereportal

Jobbsøkerkurset støttes av en digital karriereportal som du får tilgang til i etterkant av kurset. Her er gode tips og verktøy gjennom hele jobbsøkerprosessen fra A-Å.

Fysisk kurs

Kurset varer i 3 timer og gjennomføres fysisk hos oppdragsgiver eller i HR-husets lokaler i Nydalen.

Jeg vil vite mer om jobbsøkerkurs!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category