Medarbeiderutvikling

Vi hjelper deg med å ivareta, veilede og utvikle dine aller viktigste ressurser – medarbeiderne.

Aaron burden Bn2rz IYM53g unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 09

At medarbeidere føler seg sett, utfordret og opplever rom for utvikling er en viktig bidragsyter for motivasjon, prestasjon og eierskapsfølelse. Våre utviklingsprosesser gir dine medarbeidere verktøyene de trenger for å skape gode resultater for seg selv og organisasjonen.

Med utgangspunkt i våre to metoder tilpasser vi et utviklingsløp skreddersydd for din virksomhet og dine ansatte.

Prestasjonscoaching

Har du noen i din virksomhet som trenger et løft? Gjennom våre coaching-prosesser ruster vi ledere og medarbeidere med verktøy og metoder som styrker kommunikasjonen, øker motivasjon og skaper atferdsendring. Når vi coacher, er det med utgangspunkt i medarbeideren eller lederens spesifikke utfordringer.

Karriereutvikling

Har du rett person på rett plass? Dagens endringstakt og omstillingskrav stiller høyere krav til bedriften for å være riktig rigget for fremtiden. Det handler om å ha et bevisst forhold til den motivasjon, kompetanse og ferdigheter den enkelte medarbeider har. Vi ser at kontinuerlig fokus på å beholde og utvikle medarbeidere er en viktig investering for å nå forretningskritiske mål. HR-huset kartlegger den enkeltes kompetanse og kvalifikasjoner opp mot det bedriften til enhver tid har behov for.

Ta kontakt med Hilde Kårhus+47 982 22 211 for en samtale om medarbeiderutvikling.

Du kan også fylle ut skjema nedenfor, så kontakter vi deg.

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category