HR-rådgivning

Har du eller dine ledere behov for HR- eller lederstøtte? Våre erfarne HR-rådgivere bistår deg i hele spekteret av utfordringer knyttet til HR, organisasjon og medarbeidere.

Jan gottweiss Qjnobz Yw7u U unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 06

HR-støtte

Situasjoner eller prosjekter som krever ekstra kompetanse oppstår rett som det er. Våre erfarne HR-rådgivere gir deg støtten du trenger for å sikre lønnsomme og friksjonsløse prosesser. Vi kan bidra med HR- rådgivning i alle prosesser knyttet til HR, organisasjon og medarbeidere.

Vi tilpasser våre rådgivningtjenester etter dine spesifikke behov, og vi kan tilby deg års- måneds-, eller timebasert støtte.

HR-strategi

Som en naturlig konsekvens av at mennesker og kompetanse er en kritisk faktor for å være konkurransedyktig, får HR stadig større plass i utviklingen av en organisasjon. Vi bistår deg og din virksomhet i å utarbeide ny HR-strategi eller revidere den eksisterende. I dette arbeidet legger vi vekt på at HR-strategien er tett integrert med forretningsstrategien og gir retning og prioriteringer til hvordan ledelse av de menneskelige ressursene skal bidra til måloppnåelse.

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og din virksomhet i HR-prosesser? Ta kontakt!

Du kan også fylle ut skjema nedenfor, så kontakter vi deg.

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category