Om oss

Det handler om folka dine. Sammen gjør vi dere gode.

ASV HR Huset situasjoner web 12

Vi utvikler, veileder og rekrutterer menneskene som gjør at din virksomhet lykkes

HR-huset er en ledende leverandør av tjenester som utvikler, motiverer og veileder din virksomhets viktigste ressurser – nemlig menneskene. Gjennom vår ekspertise i organisasjonsutvikling og omstilling, HR-rekruttering og HR-rådgivning, hjelper vi deg og din virksomhet med å stake ut rett kurs og prestere bedre.

Ethvert prosjekt er like unikt som menneskene som er en del av det. Derfor skreddersyr vi alle prosesser slik at det er tilpasset virksomhetens rammer, kultur og tidshorisont. Vi tror på tett dialog og personlig oppfølging, og vi strekker oss langt for å sikre en prosess som gjør at kundene våre lykkes.

HR-huset ble etablert i 2009. Gjennom våre søsterselskaper Jobzone Norge AS og Podium AS, har vi tilstedeværelse i hele landet. Sammen med vår internasjonale partner Arbora tilbyr vi bemanningstjenester i over 25 land.

Har du en utfordring du ønsker å diskutere? Ta kontakt på 982 23 053 for en samtale, eller fyll ut skjema nedenfor så kontakter vi deg.

Samfunnsansvar

Som en del av Jobzone-konsernet, er HR-huset en positiv støttespiller til et lovverk som fremmer respekten for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Jobzone-konsernets felles verdier er viktig i hele dette arbeidet.

Åpenhetsloven stiller krav til hvordan vi som selskap skal foreta aktsomhetsvurderinger med offentlig tilgjengelige redegjørelser.

Et vesentlig element i lovverket er informasjonskravet, som krever åpenhet om de aktuelle temaene. Det innebærer redegjøring av det arbeidet vi gjør for å sikre grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i alle ledd av vår virksomhet. Les mer om vår redegjørelse her.

Revidert arbeidsgiver

HR-huset er revidert arbeidsgiver! Revidert Arbeidsgiver (RA) er en kvalitetsordning som er obligatorisk for bemanningsbedrifter i NHO Service og Handel. Virksomhetene må gjennom revisjon hvert andre år for å beholde sin RA-status.

Les mer om RA her.

Dine HR-spesialister

Vi er her for å hjelpe deg med dine HR-utfordringer.

Her kan du finne oss

HR-huset har kontor i Oslo, men leverer tjenester over hele landet. Vi har også representanter i Stavanger, Trondheim, Bergen og Østfold.

Map screenshot

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category