ASV HR Huset portretter web 15 utsnitt

Ellen Thunold Furu

Erfaring: Ellen arbeider innen HR for Hire i HR-huset, og løser løpende oppdrag for våre kunder gjennom utleie av våre dyktige HR-konsulenter til midlertidige HR roller. Fra tidligere har hun solid erfaring fra en rekke bedrifter innen ledelse, salg, kommunikasjon, markedsføring og rådgivning, primært fra mediebransjen. Hun har blant annet jobbet i Aftenposten, mediebyrået MEC og Din Utvikling. Som person er Ellen nytenkende, engasjert og brenner for mennesker, kommunikasjon og påvirkning. Hun motiveres av at andre lykkes, enten det er kunder eller enkeltpersoner. Hun jobber målrettet med fokus på gode prosesser og positivt resultat.

Utdannelse: Ellen er Siviløkonom fra NHH. I tillegg er hun utdannet Gestaltterapeut fra NGI. Hun er også sertifisert Coach fra Ringominstituttet og sertifisert i preferanseverktøyet JTI.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category