Finn ny HR-jobb

Ønsker du å finne deg ny jobb innenfor HR? Da kan det lønne seg å bli en del av HR-husets nettverk. Via HR-huset dukker det stadig opp spennende muligheter som vi vil sørge for at du får vite først.

ASV HR Huset situasjoner web 28

Optimaliser mulighetene dine for en ny fast HR-jobb

Enten du er aktivt jobbsøkende, ikke jobbsøkende eller passivt jobbsøkende - så er det lurt å ha en profil i vår CV base.

Vår kandidatbase vil være vårt første utgangspunkt for search og vi sjekker alltid om vi får match på en HR profil. Er din profil relevant vil du bli kontaktet.

Det krever imidlertid at du har lagt inn en utfyllende profil med dine kompetanser innen HR. For å ha størst mulig effekt av din profil vil det det vil være en fordel for deg om den til enhver tid er oppdatert - da vil vi kunne presentere deg for en potensiell arbeidsgiver raskt.

En annen fordel med at du har en profil hos oss er at du med et tasteklikk veldig raskt kan søke på jobber som vi rekrutterer til for våre kunder. Disse vil ligge i samme portal som du har din CV registrert.

Bli HR-konsulent og jobb i ulike HR-oppdrag

Via HR for Hire er det mange spennende muligheter for å være med på ulike prosjekter innenfor HR ute hos kundene våre. Å jobbe på denne måten gjør at du kanskje får brukt et bredere spekter av din HR-kompetanse enn om du var i en fast stilling der rammene for arbeidsoppgaver er mer satt. Ved å gå inn og ut av oppdrag får du mulighet til variasjon hos oss.

Dessuten er du aldri helt alene og overlatt til deg selv. For hos oss får ikke kundene våre bare en konsulent – men et helt HR-hus fullt med faglig dyktige HR-folk, bred kompetanse, takhøyde og rause ja-mennesker. Det er vår suksess oppskrift – det er slik vi hjelper et bredt spekter av kunder – det er slik vi løser utallige prosjekter: Sammen som ett team.

Det kan være skummelt å starte helt for seg selv, men hos oss får du en myk overgang til konsulent verdenen. Du har støtte og en trygg base hele veien – og du slipper å finne oppdragene selv.


HR-husets nettverk - en kilde til inspirasjon og nye muligheter

Det kan lønne seg å være i vårt nettverk også på andre digitale flater. Da vil du til enhver tid være oppdatert på hva som rører seg hos oss. Meld deg på vårt nyhetsbrev så vil du også være den første som får invitasjon til våre populære Frokostmøter der plassene ryker ut fort.

Følger du oss på LinkedIn, Facebook og Instagram får du både fagstoff, stillingsannonser og andre innlegg fra oss med gode vibber.

Les mer om konsulent rollen her: Bli HR-konsulent

Finn ledige HR-jobber her: Ledige stillinger

Registrer din profil her: Registrer profil

Bli HR-konsulent

ASV HR Huset situasjoner web 10

Ønsker du å booste din karriere innenfor HR? Da kan HR-huset være det rette stedet for deg. Med en HR-jobb i HR-huset blir du samtidig del av Norges ledende HR-nettverk!

Les mer

LinkedIn-kurs

ASV HR Huset situasjoner web 31

Din LinkedIn profil er din personlige og profesjonelle merkevare. Vi hjelper deg og din bedrift med å være synlig, attraktiv og relevant.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category