Et helt HR-hus i ryggen

Tenker du noen gang på å bli konsulent? Men så er det litt skummelt å starte helt for seg selv? Hos oss får du en myk overgang til konsulent verdenen – du har støtte og en trygg base hele veien – og du slipper å finne oppdragene selv.

ASV HR huset august2022 web 09

Ett HR-hus

Hos oss får ikke kundene våre bare en konsulent – men et helt HR-hus fullt med faglig dyktige HR-folk, bred kompetanse, takhøyde og rause ja-mennesker. Det er vår suksess oppskrift – det er slik vi hjelper et bredt spekter av kunder – det er slik vi løser utallige prosjekter: Sammen som ett team.

Det kan være skummelt å starte helt for seg selv, men hos oss får du en myk overgang til konsulent verdenen. Du har støtte og en trygg base hele veien – og du slipper å finne oppdragene selv.

Ett HR-team

Så – hva sier du til at vi kan tilby deg «ja takk begge deler»? Du kan jobbe selvstendig og samtidig:

  • være inkludert i noe større
  • ha kolleger både hos oss og hos kunden
  • være inkludert i et felleskap av HR-folk med sosiale og faglige impulser
  • bruke hele spekteret av din kompetanse ved å variere i ulike oppdrag som krever ulike kunnskap
  • variere hvilken kunde du jobber for og hvilken bransje
  • bygge karriere og unngå hull i CV ved å være hos ulike oppdragsgivere, men tilknyttet samme HR-hus

Mange HR-oppdrag

For godt til å være sant? Book et møte med oss – så får du vite alt om hvordan det er å jobbe hos oss og du får svar på alle spørsmålene du måtte ha.

Du kan også lese mer om konsulentrollen og registrere din CV her: Bli HR-konsulent

Ps. Ikke vent for lenge før du lar høre fra deg - akkurat nå har vi muligheter for deg som ønsker å dyrke konsulentrollen gjennom oppdrag som: HRBP, HR rådgiver, HR ansvarlig, HMS rådgiver.

Jeg vil høre mer om konsulentrollen!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category