Bli HR-konsulent

Ønsker du å booste din karriere innenfor HR? Da kan HR-huset være det rette stedet for deg. Med en HR-jobb i HR-huset blir du samtidig del av Norges ledende HR-nettverk!

  • Hjem
  • Bli HR-konsulent
Engin akyurt x1 K Els X Net0 unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 27

Mange muligheter

Er du en dyktig HR-medarbeider som er mellom jobber, eller ønsker du en mer fleksibel hverdag? Vi i HR-huset ser alltid etter kompetente konsulenter som kan løse tidsavgrensede HR-oppdrag for våre kunder.

“Jeg hadde hørt veldig mye bra om dere som den mest seriøse aktøren innenfor dette fagfeltet, og intervjuet forsterket det inntrykket”

- konsulent i HR-huset

Faglig utvikling

Hos oss får du eksklusiv tilgang til varierte oppdrag, erfaring fra forskjellige bransjer og et spennende og variert arbeidsliv. Gjennom vårt nettverk blir du en del av et anerkjent kompetansemiljø spisset innenfor HR, med muligheter for kontinuerlig faglig utvikling og CV bygging.

“Det som skiller HR-huset ut fra andre selskap tror jeg er nettverket deres innen bransjen og fagfeltet”

- konsulent i HR-huset

Bli med på laget

Høres dette riktig ut for deg? Da er du velkommen til å registrere deg i vår konsulentpool. For å være kvalifisert for oppdrag må du kunne dokumentere operativ erfaring fra en HR-rolle.

“Dere spesialiserer dere på HR og har et godt rykte knyttet til det”

- konsulent i HR-huset

REGISTRER DIN CV HER eller ta kontakt om du vil ha mer informasjon!

Jeg ønsker å høre mer om konsulent rollen i HR-huset!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category