Hvordan er det å være HR-konsulent i HR-huset?

Bli kjent med Kjell Petter Eidsvik som jobber som HR-konsulent gjennom HR-huset. Her forteller han litt om hva han setter mest pris på i denne rollen.

  • Hjem
  • Nyheter
  • Hvordan er det å være HR-konsulent i HR-huset?
Lindsay henwood 7 k Ru X1h SXM unsplash

Nettverk og samarbeid


Kjell Petter kom først i kontakt med HR-huset som kunde, og fikk gode erfaringer fra den tiden. Da han skulle se seg om etter nye utfordringer ble det naturlig å ta kontakt med HR-huset, for å se om vi kunne fortsette samarbeidet videre med han som en av våre konsulenter.

Det er vi utrolig glade for og vi er takknemlige for å ha fått en så dyktig konsulent med på laget. Det er verdifulle med Kjell Petters leveranser er nettopp at han selv har hatt skoene på når han er ute og løser oppdrag for HR-huset.

Fleksibilitet og frihet

Kjell Petter setter stor pris på at han hos HR-huset får mulighet til å bidra på mange forskjellige områder, og ikke minst bidra til organisasjonens gjennomføringsevne, i forhold til de strategiske målene de har satt seg. Faglig sett så vil han beskrive seg selv som en som fokuserer på aktiviteter som støtter verdiskapning i virksomheten, forteller han.


- Her er HR en viktig bidragsyter både på strategisk og operativt nivå, bl.a. gjennom utvikling av lederer, kulturer, prosesser og digitale HR systemer. Jeg vil nok beskrive meg selv som et prosjektmenneske som nå liker fleksibiliteten og friheten interimrollen gir meg.

- Gjennom min etter hvert brede operative og strategiske erfaring innen både fag og systemer, så er jeg raskt i stand til å skape meg en forståelse av organisasjonens behov og starte en leveranse i samråd med kunde.

Faglige utfordringer

Kjell Petter har nå valgt «interimveien» fordi det utfordrer han faglig, både på strategisk og operativt nivå. Han opplever stadig nye utfordringer og variasjoner av problemstillinger, organisasjoner og kulturer.

Portrett kjellp

“Det er aldri en kjedelig dag som Hire konsulent i HR-huset”

- Kjell Petter Eidsvik

HR-huset får mange spennende oppdrag på alle nivåer – fra både store og små kunder. Kjell Petter forteller at HR-huset er flinke til å matche hans kompetanse til kundens behov.

-Jeg er heldig som er en del av denne HR-gjengen og får glede av både et faglig nettverk og noe som følger meg opp slik at jeg alltid har noe spennende å gå til.


-Gjennom det å få muligheten til å løse oppdrag hos forskjellige oppdragsgivere gjennom HR-huset, erfarer jeg stadig nye bransjer og kulturer og jeg får utvidet mine erfaringer og perspektiver.


- Å få tilgang på mange spennende oppdrag via HR-huset gir meg stadig nye utfordringer og tilfredsstiller mitt behov for faglig variasjon. Det er aldri en kjedelig dag på jobb som Konsulent i HR-huset! avslutter Kjell Petter med.


HR-huset setter stor pris på samarbeidet med Kjell Petter og de gode resultatene vi skaper sammen. HR for hire er et område i vekst - vi har mange dyktige konsulenter på laget og ser stadig etter flere.

Ønsker du å leie inn en konsulent i din bedrift? Ta kontakt med oss idag. Dersom du er nysgjerrig på konsulent rollen kan du lese mer og registrere deg her: Bli konsulent

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category