Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om hva som skjer både internt hos oss og eksternt innenfor HR-området.

Maxime lebrun 1o2071 GO Vp0 unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 14

Hvorfor ekstern rekrutteringspartner?

Trenger du flere HR-folk på laget ditt? Kanskje helst igår? Strekker ikke tiden til? Er rekrutteringskompetansen din noe rusten? Da har vi et godt tips til deg!

Les mer
HR gjengen fontene

God sommer fra oss i HR-huset

Vi vil gjerne ønske dere alle en superfin sommer. Dersom du ikke er helt i feriemodus enda så har vi fleksible sommeråpningstider - bare ta kontakt om du trenger oss.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 31

Morgendagens HR-stjerner

Denne våren har vi i HR-huset vært beriket med to nye interns. Vi oppsummerer og deler de gode erfaringene fra perioden.

Les mer
Tone veidekke

Tone Kringstad kåret til Årets HR-medarbeider

I januar vant dyktige Tone Kringstad utmerkelsen «Årets HR-medarbeider» i kåringen The Hunt 2022. Denne utmerkelsen hedrer de som har gjort en ekstraordinær innsats som HR-medarbeider i bred forstand, enten i eget team, mot selskapet totalt sett, eller eksternt.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 12

Det handler om å gjøre en forskjell

I disse dager er det 2 år siden Tone Odvold tok over som CEO i HR-huset. 2 år som startet med kriseledelse og gikk over i endringsledelse – med et fokus på å skape vekst og gode resultater. Her forteller vi litt om hvordan denne endringsreisen har vært i HR-huset og hvordan det er å være leder under et konstant endringstrykk.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category