Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om hva som skjer både internt hos oss og eksternt innenfor HR-området.

Maxime lebrun 1o2071 GO Vp0 unsplash
Tone veidekke

Tone Kringstad kåret til Årets HR-medarbeider

I januar vant dyktige Tone Kringstad utmerkelsen «Årets HR-medarbeider» i kåringen The Hunt 2022. Denne utmerkelsen hedrer de som har gjort en ekstraordinær innsats som HR-medarbeider i bred forstand, enten i eget team, mot selskapet totalt sett, eller eksternt.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 12

Det handler om å gjøre en forskjell

I disse dager er det 2 år siden Tone Odvold tok over som CEO i HR-huset. 2 år som startet med kriseledelse og gikk over i endringsledelse – med et fokus på å skape vekst og gode resultater. Her forteller vi litt om hvordan denne endringsreisen har vært i HR-huset og hvordan det er å være leder under et konstant endringstrykk.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 28

Et vellykket internship program

HR-huset har i høst etablert internship-program. Gjennom dette skal studenter hospitere på flere ulike fagområder. HR-husets ambisjon er på denne måten å være bindeleddet mellom nyutdannede og arbeidsmarkedet.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 09

Vurderer du å bytte jobb?

Rekordmange vil bytte jobb nå. Disse syv spørsmålene bør du stille deg selv før du flytter på deg.

Les mer
Lindsay henwood 7 k Ru X1h SXM unsplash

Hvordan er det å være HR-konsulent i HR-huset?

Bli kjent med Kjell Petter Eidsvik som jobber som HR-konsulent gjennom HR-huset. Her forteller han litt om hva han setter mest pris på i denne rollen.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category