Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Dette er en nyhetsside for deg som er opptatt av HR og organisasjon, og som vil holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor HR-området. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om nyheter internt og eksternt innenfor HR-området.

Engin akyurt x1 K Els X Net0 unsplash
ASV HR Huset portretter web 18 utsnitt

Internship i HR-huset: Ambisjoner, erfaringer og veien videre

HR-huset er et spennende sted for internship, og vi har snakket med to av våre dyktige interns, Rajae El Khamlichi-Johansen og Even Steen. De deler sine tanker om hvorfor de ønsket å være en del av HR-huset, hva de håper å få ut av internship-perioden, og hvilke ambisjoner de har for fremtiden.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 05

Med kompetanse i hodet og varme i hjertet

I tider med omstillingsprosesser er arbeidsretten av avgjørende betydning. Men de virkelig vellykkede prosessene oppstår når vi også knytter hjertet til kompetansen. For det handler ikke bare om de juridiske aspektene, men også om de mellommenneskelige faktorene.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 28

Ferskinger i arbeidslivet

Sommerjobb sesongen er rett rundt hjørnet og mange har en ungdom i huset som skal prøve seg i livets første jobb. Men hva venter egentlig ungdommen i arbeidslivet? Hvordan kan vi ruste dem og hjelpe dem med å unngå de mange fallgruvene?

Les mer
IMG 0885 1

Et fleksibelt kompetansehus

I HR-huset har vi mange flinke HR-folk. Dette får både kundene våre og vi nyte godt av. Men hvordan er det å jobbe som konsulent og til tider ha flere oppdragssgivere? Vi har besøkt Stine Johannessen Scavenius og Rikke Pedersen ute i felten og tatt tempen på konsulentlivet.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 28

Det viktige førsteinntrykket

Har du noen gang kjent på litt ubehag når det uanmeldt ringer på døren? Den paniske følelsen av at du burde ryddet og gjort hjemmet ditt mer presentabelt? At du burde bytte ut den flekkete genseren? Grunnen til den følelsen av panikk er gjerne at vi ønsker å gi et godt inntrykk av oss selv. Men visste du at dette kan overføres til LinkedIn? For der får du mange uanmeldte besøk! Les om hvorfor du må ta en ryddesjau på din profil.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category