Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Dette er en nyhetsside for deg som er opptatt av HR og organisasjon, og som vil holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor HR-området. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om nyheter internt og eksternt innenfor HR-området.

Engin akyurt x1 K Els X Net0 unsplash
IMG 2585

HR for Hire - en enkel og fleksibel løsning

HR for Hire? Enkelt og fleksibelt, tenkte Head of HR Camilla Høgøy Helleseth da hun hun startet i Cutters høsten 2021. Som ny i organisasjonen arvet hun kundeforholdet til HR-huset og har verdsatt samarbeidet fra første dag.

Les mer
ASV HR huset august2022 web 05

Internship - et verdifullt bidrag i din bedrift

Vi har bare positive erfaringer med våre internship studenter. Vi skulle ønske vi kunne tilby flere plass. Derfor håper vi at kanskje din bedrift vil være med å bidra til at fremtidens HR-medarbeidere blir så godt rustet som mulig for arbeidslivet.

Les mer
IMG 2305 2023 11 02 080046 cbrj

En ny HR-stjerne skapes

Da Hanna Faime Schulze skulle velge internship partner innenfor HR var valget enkelt. Fra sin studieplass på BI siktet hun seg målbevisst direkte over gaten og rett inn i HR-husets fagmiljø.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 18

Hjelp jeg har fått ny leder!

Det kan være tøft å gå inn som ny leder i en bedrift. Samtidig kan det være en stor overgang for medarbeiderne i den samme bedriften å få en helt ny overordnet. Fra en dag til en annen kan det være andre premisser, føringer og arbeidsmåter som gjelder.

Les mer
Logo 2023 06 09 101152 qnat

Gunn kapret drømmejobben i 3stepIT

Etter 10 år i ulike roller hos sin forrige arbeidsgiver synes Gunn det var litt skummelt å bytte jobb, men det tok ikke lang tid før hun skjønte at hun hadde funnet drømmejobben.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category