Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Dette er en nyhetsside for deg som er opptatt av HR og organisasjon, og som vil holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor HR-området. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om nyheter internt og eksternt innenfor HR-området.

Engin akyurt x1 K Els X Net0 unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 18

Hjelp jeg har fått ny leder!

Det kan være tøft å gå inn som ny leder i en bedrift. Samtidig kan det være en stor overgang for medarbeiderne i den samme bedriften å få en helt ny overordnet. Fra en dag til en annen kan det være andre premisser, føringer og arbeidsmåter som gjelder.

Les mer
Logo 2023 06 09 101152 qnat

Gunn kapret drømmejobben i 3stepIT

Etter 10 år i ulike roller hos sin forrige arbeidsgiver synes Gunn det var litt skummelt å bytte jobb, men det tok ikke lang tid før hun skjønte at hun hadde funnet drømmejobben.

Les mer
ASV HR huset august2022 web 05

Hvordan kan du gjøre karriere innen HR som nyutdannet?

Det er krevende som nyutdannet å få sin første jobb: Ofte er det teoretiske og utdannelsen på plass, men erfaringen mangler. Like ofte må en arbeidsgiver velge mellom hva som er viktigst: Utdannelse innen HR eller praktisk erfaring fra feltet? Hvordan kan du som nyutdannet påvirke disse to faktorene og øke dine jobbmuligheter som nyutdannet?

Les mer
ASV HR huset august2022 web 03

Hva er kompetansebasert rekruttering?

Arbeidsmarkedet endrer seg stadig raskere, og våre rekrutteringsprosesser må gjøre det samme. Det er ingen grunn til å kaste bort tid og penger på å ansette basert på intuisjon og utdaterte rekrutteringsprosesser, noe som igjen kan føre til dyre feilansettelser.

Les mer
Bil

Den rette kandidaten var verdt å vente på

Relasjoner og nettverk var det utslagsgivende da Polygon skulle finne sin nye HR-sjef. Det var en selvfølge å kontakte HR-huset. Ved hjelp av en grundig rekrutteringsprosess som kulminerte i en ren search prosess ble det perfekt match for kunde og kandidat.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category