Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Dette er en nyhetsside for deg som er opptatt av HR og organisasjon, og som vil holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor HR-området. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om nyheter internt og eksternt innenfor HR-området.

Maxime lebrun 1o2071 GO Vp0 unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 12

Det handler om å gjøre en forskjell

I disse dager er det 2 år siden Tone Odvold tok over som CEO i HR-huset. 2 år som startet med kriseledelse og gikk over i endringsledelse – med et fokus på å skape vekst og gode resultater. Her forteller vi litt om hvordan denne endringsreisen har vært i HR-huset og hvordan det er å være leder under et konstant endringstrykk.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 28

Et vellykket internship program

HR-huset har i høst etablert internship-program. Gjennom dette skal studenter hospitere på flere ulike fagområder. HR-husets ambisjon er på denne måten å være bindeleddet mellom nyutdannede og arbeidsmarkedet.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 09

Vurderer du å bytte jobb?

Rekordmange vil bytte jobb nå. Disse syv spørsmålene bør du stille deg selv før du flytter på deg.

Les mer
Lindsay henwood 7 k Ru X1h SXM unsplash

Hvordan er det å være HR-konsulent i HR-huset?

Bli kjent med Kjell Petter Eidsvik som jobber som HR-konsulent gjennom HR-huset. Her forteller han litt om hva han setter mest pris på i denne rollen.

Les mer
Engin akyurt vo1 J60c Qd X8 unsplash

HR-huset satser på fremtidens HR-kompetanse

I august startet høstens Interns hos oss i HR-huset! I en gjensidig kunnskapsutveksling skal vi sammen bygge opp tidenes Internship-program.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category