Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om hva som skjer både internt hos oss og eksternt innenfor HR-området.

Maxime lebrun 1o2071 GO Vp0 unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 09

Vurderer du å bytte jobb?

Rekordmange vil bytte jobb nå. Disse syv spørsmålene bør du stille deg selv før du flytter på deg.

Les mer
Lindsay henwood 7 k Ru X1h SXM unsplash

Hvordan er det å være HR-konsulent i HR-huset?

Bli kjent med Kjell Petter Eidsvik som jobber som HR-konsulent gjennom HR-huset. Her forteller han litt om hva han setter mest pris på i denne rollen.

Les mer
Engin akyurt vo1 J60c Qd X8 unsplash

HR-huset satser på fremtidens HR-kompetanse

I august startet høstens Interns hos oss i HR-huset! I en gjensidig kunnskapsutveksling skal vi sammen bygge opp tidenes Internship-program.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 16

Nyttige tips i endring og omstillings prosesser

Vi har sammen med våre kunder gjennomført mange vellykkede endrings og omstillingsprosjekter. Vår erfaring er at du fortsatt kan være en god arbeidsgiver selv om du må nedbemanne.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 14

Slik håndterer du din nye lederrolle

Når du går inn i din første lederrolle, går du ofte fra å gjøre jobben selv til å skulle gjøre andre gode eller helst bedre. I din første lederjobb har du kanskje også jobbet tett med dine kolleger som nå blir dine medarbeidere.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category