Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Dette er en nyhetsside for deg som er opptatt av HR og organisasjon, og som vil holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor HR-området. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om nyheter internt og eksternt innenfor HR-området.

Maxime lebrun 1o2071 GO Vp0 unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 17

Det nye arbeidslivet etter pandemien

De fleste bedrifter er opptatt av hvordan de skal løse og organisere arbeidshverdagen etter pandemien. Samtidig er det vanskelig å beslutte en løsning, fordi det er mange usikkerhetsmomenter som norsk arbeidsliv blir påvirket av i etterdønningene etter korona. Hvordan kan vi hensynta alle disse usikkerhetsmomentene når vi rigger den nye arbeidshverdagen?

Les mer
Jeswin thomas I7g1 F Qw J1 U unsplash

HR for Hire til Bergen!

HR-huset har hatt en solid vekst og tatt store markedsandeler på Østlandet siste årene. Tiden er nå inne for å etablere seg i nye markeder. Vi utvider til Bergen!

Les mer
Xiaoxiao sun e8e4 YY65s Ok unsplash

Hvordan sikrer du rett HR-bemanning i usikre tider?

Hvordan kan innleie av en HR-ressurs gi rom for effektiv drift, utvikling og nye muligheter i en uforutsigbar tid med kortere planleggingshorisont og høy endringstakt?

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category