Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Dette er en nyhetsside for deg som er opptatt av HR og organisasjon, og som vil holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor HR-området. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om nyheter internt og eksternt innenfor HR-området.

Engin akyurt x1 K Els X Net0 unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 28

Menneskene - din viktigste kilde til suksess

Dersom du så på firmaet ditt som en person: Når ble firmaet ditt født? Når startet reisen og hvilken utvikling kan du se tilbake på? Og ikke minst, hvor går ferden videre?

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 18

Hemmeligheten bak vellykkede nedbemannings-prosesser

Vår jurist og omstillingsekspert Charles Jensen har aldri hatt en eneste arbeidsrettssak. Til tross for at han i sin karriere som HR Direktør i flere store selskaper har gjennomført godt over 50 omfattende nedbemanningsprosesser. Fra 2011 begynte han som Seniorrådgiver i HR-huset og har bistått mange av våre større kunder med over 40 nedbemanningsprosjekter.

Les mer
ASV HR Huset april gruppe web

Magien skjer i relasjonen

Det viktigste du kan gjøre som leder er å jobbe med relasjonen. Når medarbeidere føler seg sett, utfordret og opplever rom for utvikling gir det motivasjon.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 29

Hvordan være en god arbeidsgiver i omstilling og nedbemanning

Som arbeidsgiver kan det være svært utfordrende å håndtere omstilling og nedbemanning, da det ofte innebærer å si opp ansatte og å endre arbeidsstrukturen i selskapet. Det er viktig å håndtere disse prosessene på en ansvarlig og empatisk måte som minimerer negative konsekvenser for både selskapet og de ansatte.

Les mer
ASV HR huset august2022 web 09

Et helt HR-hus i ryggen

Tenker du noen gang på å bli konsulent? Men så er det litt skummelt å starte helt for seg selv? Hos oss får du en myk overgang til konsulent verdenen – du har støtte og en trygg base hele veien – og du slipper å finne oppdragene selv.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category