HR for Hire

Behov for midlertidige ressurser kan oppstå raskt og uventet. Derfor har vi spesialisert oss på å effektivt finne HR-kompetansen din organisasjon trenger for å prestere.

Andy holmes Ao3 Ja S6 Z Fh Q unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 03

Vi finner raskt den HR-kompetansen du trenger

Behov for midlertidige ressurser kan oppstå raskt og uventet. Derfor har vi spesialisert oss på å raskt finne HR-kompetansen din organisasjon trenger for å prestere – om det er for å dekke for permisjon eller sykefravær, ved behov for spisskompetanse til konkrete prosjekter, eller støtte til endring og omstilling.

Våre HR-konsulenter - ledende innenfor sitt felt

Vårt nettverk består av et bredt spekter av håndplukkede HR-konsulenter som er ledende innenfor sine fagfelt, og det er summen av disse som gjør oss til et anerkjent HR-hus. Vi bistår både strategisk og operativt, for heltid, deltid eller lengre oppdrag. Vi leverer kandidater på kort varsel, og har til enhver tid rundt 50 konsulenter i oppdrag for våre kunder.

Vi hjelper deg med å kartlegge behov

Trenger du en HR-ressurs eller hjelp til å kartlegge behov? Ta kontakt for en samtale. Du kan også fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg.

HR for Hire Bergen

ASV HR Huset situasjoner web 12

Behov for midlertidige ressurser kan oppstå raskt og uventet. Derfor har vi spesialisert oss på effektivt å finne HR-kompetansen din organisasjon trenger for å prestere.

Les mer

Jeg ønsker en prat om HR for Hire!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category