ASV HR Huset portretter web 14 utsnitt

Tone Torgersen Medbøe

Erfaring: Med lang og solid erfaring innenfor bemanning- og rekrutteringsprosesser har Tone bistått mange fornøyde kunder. Hun har bred kompetanse innenfor de fleste fagområder: Regnskap, økonomi og lønn, IT spesialistroller og administrasjon.

Tones styrke er evnen til å følge hele prosessen, ha overblikk og litt is magen. Hun trives med å lytte, se muligheter for både kunde og kandidat for så å finne den beste løsningen for begge parter. Sammen med Tone er det meste løsbart så lenge man ikke gir seg.

Utdannelse:
Cand.Mag bestående av 3- årig studium i reiseliv og turisme og 1-årig studium (grunnfag) engelsk. Reiseliv og turisme ved UiT er en 50/50 blanding av reiselivshistorie og naturbasert turisme, samt fag innen statistikk, internasjonal markedsføring, HRM og tverrkulturell kommunikasjon.

DNV-sertifisert i CORE-evnetest og OPTO-personlighetstest (Master Management Norge).

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category