Rekruttering

Skal din organisasjon ansette innen HR? Gjennom årelang erfaring og god metodikk finner vi den rette kandidaten til din bedrift.

ASV HR Huset situasjoner web 07

Å navigere i markedet etter den perfekte kompetansen kan være lettere sagt enn gjort. Med ekspertise innen HR og rekruttering hjelper vi deg med å både finne og kvalitetssikre kandidater. Vårt mål er at både dere og kandidaten opplever at valget treffer, både med tanke på kompetanse, erfaring og tilpassing til miljø.

Treffsikre valg ved hjelp av vår ekspertise

Med våre velfungerende metoder, spisskompetanse innen operativ og strategisk HR, kartlegger vi den rette HR-kompetansen som din bedrift trenger. Samtidig er det viktig å kartlegge ditt team og organisasjons behov for å mappe den som passer best inn. Vi har god kjennskap til ulike HR-roller og også hvordan organisere HR-funksjonen nettopp hos dere. Vi setter oss godt inn i din bedrift, kultur og bransje og kan rekruttering.

Vi rekrutterer både HR- spesialister og HR-generalister. Vi leverer i hele spekteret fra HR Direktørstillinger til HR-administrative stillinger. Gjennom mange oppdrag for solide kunder er vi godt rustet og tett på trender – vi vet hva som rører seg i markedet og hvor vi finner de gode kandidatene.

Gode rekrutteringsmetoder

Gjennom mange års erfaring innen HR-rekruttering har vi finslipt våre metoder, og vi tilpasser alle rekrutteringsprosesser etter din organisasjons ønsker og behov. Ved kartlegging og søk bruker vi retningslinjer og testverktøy utarbeidet av Det Norske Veritas, og sikrer et optimalt tilfang av aktuelle kandidater ved å kombinere annonserte prosesser med søk i eget nettverk og kandidatbase. I avsluttende runder tilbyr vi kvalitetssikring gjennom dybdeintervju, relevant case, og personlighets- og evnetester.

Sparringspartner i rekrutteringsprossessen

Når HR-huset er involvert i din rekrutteringsprosess får du en sparringpartner som kan være med å diskutere ditt kompetansebehov i et mer langsiktig perspektiv. Med employer branding i fokus, selger vi inn ditt selskap – og finner topp motiverte kandidater som ønsker jobb i din bedrift. Vi kan bistå i hele eller ulike deler av din rekrutteringsprosess - vi tilpasser prosessene etter din bedrifts behov og budsjetter.

Vil du lære mer om hvordan vi kan hjelpe din organisasjon med rekruttering? Ta kontakt med Jeanette Mohn på telefon +47 911 38 670 eller send oss en e-post. Du kan også fylle ut skjema under, så kontakter vi deg.

“Rekrutteringsprosessen krever god dialog og forståelse for hva vi trenger og ikke minst er det en viktig dimensjon til, nemlig å bli utfordret på hva vi tror vi trenger. Her er HR-huset gode.”

- Ann Magritt Hagerud, HR Direktør i Hesselberg

Jeg ønsker en prat om rekruttering!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category