Rekruttering

Skal din organisasjon ansette innen HR? Gjennom årelang erfaring og finslipt metodikk finner vi de perfekte kandidatene.

Kabita darlami H2t6xb Dsbv Q unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 07

Treffsikre valg ved hjelp av vår ekspertise

Å navigere i markedet etter den perfekte kompetansen kan være lettere sagt enn gjort. Med ekspertise innen HR og rekruttering hjelper vi deg med å både finne og kvalitetssikre ideelle kandidater. Vi setter vår ære i at både dere og kandidat opplever at valget treffer, både med tanke på kompetanse, erfaring og tilpassing til miljø.

Finslipte metoder

Gjennom mange års erfaring innen HR-rekruttering har vi finslipt våre metoder, og vi tilpasser alle rekrutteringsprosesser etter din organisasjons ønsker og behov. Ved kartlegging og søk bruker vi retningslinjer og testverktøy utarbeidet av Det Norske Veritas, og sikrer et optimalt tilfang av aktuelle kandidater ved å kombinere annonserte prosesser med søk i eget nettverk og kandidatbase. I avsluttende runder tilbyr vi kvalitetssikring gjennom dybdeintervju, relevant case, og personlighets- og evnetester.

Håndplukkede kandidater

Vi tilbyr også et utvalg med håndplukkede kandidater som er interessert i og motivert for jobbmuligheten i din bedrift. Disse kandidatene er intervjuet av oss, og det blir foretatt evne- og personlighetstester samt to referanseintervjuer.

Vil du lære mer om hvordan vi kan hjelpe din organisasjon med rekruttering? Ta kontakt med en av våre rådgivere eller send oss en e-post. Du kan også fylle ut skjema under, så kontakter vi deg.

“Rekrutteringsprosessen krever god dialog og forståelse for hva vi trenger og ikke minst er det en viktig dimensjon til, nemlig å bli utfordret på hva vi tror vi trenger. Her er HR-huset gode.”

- Ann Magritt Hagerud, HR Direktør i Hesselberg

Jeg ønsker en prat om rekruttering!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category