Rekruttering

Skal din organisasjon ansette innen HR? Med vårt store HR nettverk og solide HR kompetanse, lykkes vi med å presentere aktuelle og attraktive kandidater til våre oppdragsgivere. Våre rådgivere har lang HR-erfaring og er DNV sertifiserte.

ASV HR Huset situasjoner web 07

Å navigere i markedet etter den perfekte kompetansen kan være lettere sagt enn gjort. Med ekspertise innen HR og rekruttering hjelper vi deg med å finne og kvalitetssikre kandidater. Vi er opptatt av å fremme deres omdømme og presenterer muligheten på en attraktiv og ærlig måte. Samtidig er vi opptatt av gode kandidatopplevelser.

Vårt mål er at dere og kandidaten opplever at valget treffer, både med tanke på kompetanse, erfaring og tilpassing til miljø og kultur.

Treffsikre valg ved hjelp av vår ekspertise

Med vår spisskompetanse innen operativ og strategisk HR, kartlegger vi den rette HR-kompetansen, ditt team og organisasjonens behov for å finne kandidaten som passer best inn hos dere. Vi har god kjennskap til ulike HR-roller og også hvordan organisere HR-funksjonen nettopp hos dere. Vi setter oss godt inn i din bedrift, kultur og bransje og kan rekruttering.

Vi rekrutterer til alle typer HR-stillinger: HR-rådgiver, HR Business Partnere, Talent Acuisition, HR Tech, HR-direktør. Gjennom mange oppdrag for solide kunder er vi godt rustet og tett på trender – vi vet hva som rører seg i markedet og hvor vi finner de attraktive kandidatene.

Gode rekrutteringsmetoder

Ved å velge HR-huset som rekutteringspartner får du dra nytte av vårt solide nettverk av dyktige og spennende HR-profiler som kan være den perfekte match hos deg. Vi sikrer et optimalt tilfang av attraktive kandidater ved å kombinere annonserte prosesser med aktivt søk etter stjernekandidaten i eget nettverk og eksterne baser.


  • Vi utfører jobbanalysen, og utfordrer gjerne på ansvarsområder og ønsket kompetanse og bakgrunn
  • Vi utarbeider attraktive stillingsannonser som får oppmerksomhet, i tråd med deres profil og Employer Brand
  • Vi er opptatt av en god kandidatopplevelse, og strekker oss langt for å imøtekomme deres behov
  • Vi gjennomfører innledende samtaler, screning samtaler, dybdeintervju, speed date med potensiell arbeidsgiver, finalepresentasjon hvor vi supplerer med case, personlighets og evnetester
ASV HR Huset situasjoner web 05


Vi kan hjelpe deg med hele eller deler av rekrutteringsprosessen:

  • Hel rekrutteringsprosess: I jakten på din drømmekandidat kan vi ta ansvar for hele rekrutteringsprosessen, fra utarbeidelse av stillingsbeskrivelse til kontraktsignering.
  • Innledende rekrutterings-prosess: vi finner relevante kandidater som innfrir deres kompetansebehov og dere gjør intervjuene selv.
  • Din dedikerte rekrutteringsressurs inhouse: Har du et akutt behov for rekrutteringskompetanse eller kapasitet i en oppbemanningsperiode, har vi egne spesialister som kan gjennomføre rekrutteringene på hos deg på deres arbeidsplass.
  • Search prosess: Rekruttering av de fleste leder roller er forbundet med større risiko, og krever en mer omfattende prosess.I tillegg til vårt eget nettverk gjør vi et omfattende søk for å finne akkurat den du trenger.
  • Objektiv vurdering av dine kandidater: Vil du få bekreftet eller er du usikker på om du har kapret rett kandidat? Da kan en ekstra vurdering fra en objektiv part, også kalt «second opinion», være lurt.

Sparringspartner i rekrutteringsprossessen

Når HR-huset er involvert i din rekrutteringsprosess får du en sparringpartner som kan være med å diskutere ditt kompetansebehov i et mer langsiktig perspektiv. Med employer branding i fokus, selger vi inn ditt selskap – og finner topp motiverte kandidater som ønsker jobb i din bedrift. Vi kan bistå i hele eller ulike deler av din rekrutteringsprosess - vi tilpasser prosessene etter din bedrifts behov og budsjetter.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din organisasjon med rekruttering? Ta kontakt med Jeanette Mohn på telefon +47 911 38 670 eller send oss en e-post. Du kan også fylle ut skjema under, så kontakter vi deg.

“Rekrutteringsprosessen krever god dialog og forståelse for hva vi trenger og ikke minst er det en viktig dimensjon til, nemlig å bli utfordret på hva vi tror vi trenger. Her er HR-huset gode.”

- Ann Magritt Hagerud, HR Direktør i Hesselberg

Jeg ønsker en prat om rekruttering!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category