ASV HR Huset portretter web 01 utsnitt

Ingvild Høgh

Erfaring: Ingvild er en operativ og handlekraftig HR person med 15 års erfaring fra områdene rekruttering/bemanning, outplacement, kurs- og prosjektledelse fra ulike bedrifter. Hun har også 20 års erfaring som konsulent og mellomleder innen salg og markedsføring av merkevarer fra store virksomheter. Som konsulent er Ingvild opptatt av å skape gode kunde- og kandidatopplevelser, være proaktiv, forretnings- og løsningsorientert.

Utdannelse: Ingvild er utdannet Handelsøkonom fra Handelsakademiet og har tatt studiet Human Resource Management. Hun er DNV-GL sertifisert rekrutterer og sertifisert i flere arbeidspsykologiske verktøy.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category