LinkedIn-kurs

Din LinkedIn profil er din personlige og profesjonelle merkevare. Vi hjelper deg og din bedrift med å være synlig, attraktiv og relevant.

ASV HR Huset situasjoner web 21

Personlig profil på LinkedIn

Din LinkedIn profil er din digitale CV og din personlige merkevare, både som arbeidstaker og som arbeidssøker. Profilen din på LinkedIn er ofte en arbeidsgivers førsteinntrykk av deg som arbeidstaker. LinkedIn er et høyaktuelt og nødvendig karriereverktøy.

En potensiell arbeidsgiver vil være opptatt av dette i profilen din: Arbeidserfaring, utdannelse, prosjekter og og resultater. Det er viktig at du får frem disse elementene på en god måte i din profil.

Firma profil på LinkedIn

Befinner du deg på andre siden av bordet som rekrutterer og arbeidsgiver må du også tenke over både hvordan firmaet ditt og din egen profil fremstår. Er du en attraktiv arbeidsplass? Har kandidatene lyst til å jobbe for deg når de sjekker deg ut i SOME? Har du et tydelig EVP og EB?

Bruker du LinkedIn aktivt for å nå potensielle kunder og samarbeidspartnere må du tenke på at dette er deres første møtet med deg og ditt firma. Sørg for at du har rigget din profil slik at vi vil gjøre business med deg. Er du attraktiv for kundene dine? Har potensielle kunder lyst til å gjøre business med deg når de sjekker deg ut på SOME? Klarer du å skape tillitt og engasjement?

Sørg for at din digitale merkevare er riktig pakket inn for å oppnå det viktige førsteinntrykket.

ASV HR Huset situasjoner web 28

Våre LinkedIn kurs

Lynkurs personlig profil på LinkedIn
I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende elementene i din personlige LinkedIn profil og hva de skal inneholde. Vi gir deg også innsikt i hvordan du skaper synlighet rundt din egen kompetanse og merkevare. I etterkant av kurset får du tilsendt en sjekkliste og på denne måten får du med enkle grep raskt opp en solid LinkedIn profil. Kurset er digitalt og varer i 45 minutter.

Workshop personlig profil på LinkedIn
I vår workshop jobber vi med din personlige profil sammen. I tillegg til elementene i kurset over går vi grundigere til verks i hvordan du lager en god og helhetlig profil som er synlig og attraktiv for potensielle arbeidsgivere eller samarbeidspartnere. Vi lærer deg hvordan du kan bygge og utvikle ditt profesjonelle nettverk og hvordan du gjennom å være aktiv bruker kan skape digitale avtrykk og muligheter. Workshopen er fysisk og varer i 3 timer eller etter avtale.

Workshop bedriftsprofil på LinkedIn
I vår workshop jobber vi med din bedriftsprofil. Sammen definerer vi din bedrifts merkevare og pakker den i riktig LinkedIn drakt.
Vi jobber frem hvordan du skal bruke LinkedIn som et godt verktøy for å styrke din markedsposisjon som en attraktiv arbeidsgiver, samfunnsaktør eller samarbeidspartner. Workshopen er fysisk og varer i 4 timer eller etter avtale.

Lynkurs personlig strategi på LinkedIn

Strategikurset er for deg som nå har en solid profil og trenger hjelp til hvordan du skal bruke din profil. Du får en innføring i hvordan du velger hvilken stemme eller signatur du skal ha, hva du skal snakke om og hvordan du skal gjøre det. Du får gode knagger slik at du kan lage en strategisk innholdsplan for de neste månedene. Kurset er digitalt og varer i 45 minutter. Kan holdes fysisk for gruppe på forespørsel.


Alle kurs kan holdes for gruppe eller individuelt.


Ønsker du å bestille kurs? Eller høre mer om våre kurs? Ta kontakt Anniken Monsøy, tel +47 970 75 057

Du kan også fylle ut skjema nedenfor, så kontakter vi deg innen kort tid.

“Tusen takk for et veldig nyttig lynkurs, og for sjekklisten. Jeg lærte masse, og har allerede gjort en del forbedringer på profilen min”

- LInkedIn deltaker

Jeg ønsker å høre mer om LinkedIn kurs!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category