Finn flinke HR-folk

Ønsker du å ansette fast eller leie inn en vikar eller konsulent? Er du usikker på hva du trenger? Våre dyktige HR-rådgivere hjelper deg effektivt med å kartlegge ditt HR-behov.

  • Hjem
  • Finn flinke HR-folk
ASV HR Huset situasjoner web 11

Trenger du flere HR-folk?

Trenger du flere HR-folk på laget ditt? Kanskje helst igår? Strekker ikke tiden til? Er rekrutteringskompetansen din noe rusten? Da har vi gode nyheter til deg - vi kan løse ditt behov for en fast eller midlertidig HR-ressurs.

Gjennom vårt nettverk og vår spisskompetanse innen HR og rekruttering finner vi raskt HR-kompetansen som passer din organisasjons behov, tidsramme og kultur.

Grundig rekrutteringsprosess

Ved å bruke HR-huset får du en profesjonell og kompetent rådgiver som kan HR-faget, som kan HR-organisasjonen og som kan hjelpe deg å matche den beste kandidaten til din stilling.

Dette gjør vi med en grundig rekrutteringsprosess. Vi følger rekrutteringsprosessene og testverktøyene fra Det Norske Veritas og vi er DNV-GL sertifiserte rekrutterere. På denne måten sparer du tid og sikrer likevel en grundig prosess - en feilansettelse kan koste dyrt.

Stort HR-nettverk

Via HR-huset får du tilgang til en unik kandidatbase. Vi har et stort HR-nettverk og du får tilgang til kandidater med høy kvalitet og høy kompetanse som søker stillinger hos oss - og som du kanskje ikke ellers ville kommet i kontakt med.


Ta kontakt med en av våre rådgivere for en prat om hvordan vi kan løse ditt behov for folk på teamet ditt. Du kan også sende oss en melding i skjemaet nedefor eller sende oss en e-post. Vi er HR-folka som rekrutterer HR-folk!

ASV HR Huset situasjoner web 28

HR for Hire

Andy holmes Ao3 Ja S6 Z Fh Q unsplash

Behov for midlertidige ressurser kan oppstå raskt og uventet. Derfor har vi spesialisert oss på å effektivt finne HR-kompetansen din organisasjon trenger for å prestere.

Les mer

Rekruttering

ASV HR Huset situasjoner web 07

Skal din organisasjon ansette innen HR? Med vårt store HR nettverk og solide HR kompetanse, lykkes vi med å presentere aktuelle og attraktive kandidater til våre oppdragsgivere. Våre rådgivere har lang HR-erfaring og er DNV sertifiserte.

Les mer

La oss ta en prat om din neste ansettelse!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category