ASV HR Huset portretter web 16 utsnitt

Maiken Eriksen

Erfaring: Maiken jobber under forretingsområdet HR for Hire i HR-Huset. Hun har lang erfaring fra ulike bransjer i Norge og internasjonalt, og har bla jobbet tett med Equinor som senior prosjektleder i flere år. Hun har utdanning innen PR og kommunikasjon og har også jobbet flere år med salg og Business Development. Maiken sin varierte bakgrunn bidrar til bred innsikt og forretingsforståelse innenfor mange fagfelt .

Maiken opptatt av menneskene bak bedriftene, og brenner for at de skal lykkes og har et stort personlig engasjement i det hun gjør. Hun er en relasjonsbygger som tar fatt på sine oppgaver med energi og masse positivitet. Omverdenen opplever henne som en frisk pust i hverdagen.

Utdannelse:
Bachelor of communication and public relations. Edith Cowan University, Perth, Western Australia. Videreutdanning i Presentation skills. EMA course; excellence in account management i London.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category