Teamutvikling

Din organisasjon er summen av alle som jobber der. Gjennom teamutvikling styrker vi evnen til å skape gode resultater og økt konkurransekraft

ASV HR Huset situasjoner web 18
Chris lawton 5 I Hz5 Whos QE unsplash

Et velfungerende team er drivstoffet som gjør at din organisasjon når sine strategiske mål og øker konkurransekraft. Vi tilbyr skreddersydde utviklingsprosesser for teams og ledergrupper.

Teamprosesser – velfungerende team skaper resultater

Et vinnerlag oppstår når alle bidrar, samarbeider og bruker sitt talent og ferdigheter. Evnen til å spille på ulikhetene i teamet er en av nøklene til effektive og produktive team. Sammen jobber vi med gruppens felles ansvar for utvikling og medarbeiderskap, så vel som lederskap. Vi ser på kollektiv atferd og handlingsmønster for å skape et velfungerende og presterende team.

Effektive ledergrupper – velfungerende ledergrupper øker kvaliteten på beslutningene

Ledergrupper har stort potensiale til å påvirke organisasjonen gjennom de beslutningene de tar. Sammen identifiserer vi ledergruppens formål, hvordan dere jobber sammen og med hvilke saker. Vi ser på ledergruppens sammensetning, lagånd og praktiske verktøy for gode og effektive ledermøter. Effektive ledergrupper skaper merverdi for organisasjonen, teamet og den enkelte. Vi benytter metodeverket til Bang og Middelfart.

Ønsker du å forløse potensialet i dine team? Ta kontakt med Hilde A. Kårhus+47 982 22 211 for en utviklingsprat.

Du kan også fylle ut skjema nedenfor, så kontakter vi deg.

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category