Bli HR-konsulent

Ønsker du å booste din karriere innenfor HR? Da kan HR-huset være det rette stedet for deg. Med en HR-jobb i HR-huset blir du samtidig del av Norges ledende HR-nettverk!

ASV HR Huset situasjoner web 10
ASV HR Huset situasjoner web 31

Mange muligheter

Er du en dyktig HR-medarbeider som er mellom jobber, eller ønsker du en mer fleksibel hverdag? Vi i HR-huset ser alltid etter kompetente konsulenter som kan løse tidsavgrensede HR-oppdrag for våre kunder.

“Det beste med HR-huset er de fine folka og å få tilgang til spennende prosjekter og bedrifter”

- Rita Ardraa, HR-konsulent i HR-huset

Faglig utvikling

Hos oss får du eksklusiv tilgang til varierte oppdrag, erfaring fra forskjellige bransjer og et spennende og variert arbeidsliv. Gjennom vårt nettverk blir du en del av et anerkjent kompetansemiljø spisset innenfor HR, med muligheter for kontinuerlig faglig utvikling og CV bygging.

“Jeg er stolt over å identifisere meg med HR-huset og være en del av dette kvalitetsbevisste teamet”

- Audun Bjølgerud, HR-konsulent i HR-huset

Bli med på laget

Høres dette riktig ut for deg? Da er du velkommen til å registrere deg i vår konsulentpool. For å være kvalifisert for oppdrag må du kunne dokumentere operativ erfaring fra en HR-rolle.

REGISTRER DIN CV HER eller ta kontakt om du vil ha mer informasjon!

“Via HR-huset har jeg vært i mange spennende oppdrag hos solide og interessante bedrifter”

- Nils-Morten Minde, HR-konsulent i HR-huset

Verv en HR-konsulent

DSC2658 1

Vi er på jakt etter dyktige HR-folk. Vil du være med på vår vervekampanje og bli belønnet med et gavekort? Det er enkelt å bli med på leteaksjonen.

Les mer

Jeg ønsker å høre mer om konsulentrollen i HR-huset!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category