Verv en HR-konsulent

Vi er på jakt etter dyktige HR-folk. Vil du være med på vår vervekampanje og bli belønnet med et gavekort? Det er enkelt å bli med på leteaksjonen.

DSC2658 1

Tips oss om HR-konsulenter

Kjenner du en eller flere flinke HR-konsulenter? Du har kanskje en eks kollega, en nåværende kollega, eller en bekjent i ditt nettverk som er på jakt etter en ny HR-jobb? Eller hva med deg selv? Er du i en situasjon der du er tilgjengelig for eller vurderer å gjøre noe nytt? Da håper vi å høre fra deg!

Vi trenger HR-konsulenter både i Oslo, Bergen og Trondheim. De mest etterspurte rollene fra våre kunder akkurat nå er HR-ledere, HR-rådgiverer og HR Business Partnere.

Tips oss her: Jeg vil verve en HR-konsulent

ASV HR huset august2022 web 07

Dusør utloves ved løst HR-oppdrag

Konkrete forslag som fører til løsning av et av våre oppdrag, vil bli belønnet med et gavekort pålydende 5000 kroner.

Du kan også godt tipse om deg selv! Kommer du ombord hos oss på bakgrunn av ditt eget tips, vil det også utløse denne hyggelige dusøren.

Tips oss om deg selv her: Jeg vil verve meg selv som HR-konsulent

Jeg vil tipse om en HR-konsulent

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category