Lederutvikling

Lederrollen er kompleks og svært varierende. Vi gir deg verktøyene du trenger for å bli en trygg, motiverende og involverende leder.

Lindsay henwood 7 k Ru X1h SXM unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 14

Å være en god leder er en mangefasettert oppgave. Vi hjelper ledere i alle faser med å utvikle sitt lederskap og forløse potensiale i seg selv, hos sine medarbeidere og med å bygge et godt arbeidsmiljø.

Med utgangspunkt i våre fire metoder tilpasser vi et utviklingsløp etter dine behov og ønsker.

Ledercoaching - forløs ditt potensiale

Coaching er en metode for personlig og profesjonell utvikling, for å få det beste ut av talentet, kunnskapen og potensialet ditt. Vår ledercoaching ruster deg til å få det beste ut av ditt team, styrke ditt gjennomslag og til å skape god struktur for innovasjon og utvikling.

Ledertrening - skap bedre resultater

Gjennom våre lederprogram får du og dine ledere effektive og praktiske verktøy for å håndtere daglige utfordringer. Det er spesifikt knyttet til lederens ulike roller, lederansvaret, lederen som kulturbærer, egen lederidentitet, ledelsesprinsipper, motivasjon og prestasjon, konflikthåndtering, endrings- og relasjonsledelse.

Ny som leder - trygg og raskt inn i ny rolle

Vi støtter deg i din første lederstilling. Vi gir deg effektive og praktiske lederverktøy som øker din forståelse av lederrollen og din egen lederidentitet, slik at du kan stå tryggere og sterkere i din nye rolle.

Du får nyttig kunnskap i praktisk og operativ ledelse, finner din lederstil og lærer hvordan du bygger tillit blant dine ansatte. Vi skreddersyr program basert på ditt behov.

Konflikthåndtering - håndter konfliktene før de eskalerer

Å kunne håndtere store og små konflikter er viktig for å sikre et godt arbeidsmiljø og for unngå reduksjon i produktivitet og kundetilfredshet. Riktig konflikthåndtering kan det være en god kilde til utvikling, læring og tettere relasjoner. Vi bistår i konkrete saker og tilbyr kurs i konflikthåndtering.

Interessert i å bli den beste lederen du kan bli? Ta kontakt for en samtale.

Du kan også fylle ut skjema nedenfor, så kontakter vi deg.

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category