ASV HR Huset portretter web 13 utsnitt

Jeanette Mohn

Erfaring: Jeanette har en allsidig lederbakgrunn og har de siste 15 årene jobbet som profesjonell coach og konsulent. Hennes spesialisering er ledelse, team, endringsledelse og omstillingsprosesser og karriererådgiving. Hun administrerer og gjennomfører også HKI målinger, tiltaksbasert måling av medarbeideres engasjement og arbeidsglede. Jeanette har selv 13 års ledererfaring, og har deltatt i flere endrings- og omstillingsprosjekter. Hennes fokus er å styrke leder og teamets evne til å nå sine mål, gjennom god kommunikasjon, samhandling, resultatfokus og hun brenner for å skape utviklende relasjoner og kulturer som presterer og mestrer. Kombinasjonen av egen ledererfaring og solid coachingkompetanse fremheves som et fortrinn av ledere og deltagere. Hun får ofte tilbakemeldinger om at hun er inspirerende, full av entusiasme og evner å motivere andre i tillegg til solid faglig kompetanse.

Utdannelse: Jeanette er utdannet Handelsøkonom fra Handelsakademiet og har videreutdanning i Arbeidsrett fra Høyskolen i Buskerud og Vestfold. Hun er sertifisert NLP coach. Jeanette er sertifisert i Cut-e personlighets -og evnetester, MPA og 4Mat. Certified Trainer Profiles XT, Check point 360, Profiles Performance Indicator og Sales Assessment.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category