Arrangementer

Her får du en oversikt over kurs, webinarer, frokostmøter og annet spennende som rører seg i HR-huset fremover.

Engin akyurt vo1 J60c Qd X8 unsplash
ASV HR huset august2022 web 07
Tittel

Frokostmøte | Fremtidens kompetanse og kampen om talentene

Mange virksomheter opplever i dag at de har et stort vekstpotensial, men at veksten hemmes på grunn av vanskeligheter med å finne riktige kandidater i arbeidsmarkedet. Vi er i en situasjon hvor kampen om talentene har hardnet til og hvor det er en reell mangel på mennesker innen en rekke kompetanseområder.   

Hvor
Litteraturhuset Wergelandsveien 29
Når
d. 19.10
kl. 8:30

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category