Arrangementer

Gjennom våre arrangement deler vi kompetanse og nyheter rundt aktuelle HR-relaterte temaer og problemstillinger. På denne siden får du en oversikt over kurs, webinarer, frokostmøter og annet spennende som rører seg i HR-huset fremover.

Engin akyurt vo1 J60c Qd X8 unsplash
ASV HR Huset situasjoner web 01
Tittel

Fagseminar for HR-husets kunder og konsulenter

HR-huset inviterer til Fagseminar for kunder og konsulenter med tema: "Endringsmotivasjon som drivkraft i skiftende tider". Det blir faglig påfyll, gode diskusjoner og kunnskapsdeling rundt aktuell tematikk for dere som jobber med HR og ledelse. Vi opplever skiftende tider og rammebetingelser som endres hyppig. Det krever at vi må være mer endringsdyktige enn noen gang, både som organisasjon og som enkelt mennesker. Som kunde og konsulent i HR-huset kan du reservere en stol i salen allerede nå.

Hvor
Litteraturhuset, Wergelandsveien 29
Når
d. 30.05
kl. 14:00

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category