Nyheter

Velkommen til vår nyhetsside. Dette er en nyhetsside for deg som er opptatt av HR og organisasjon, og som vil holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor HR-området. Det er høy aktivitet i HR-huset og vi ønsker å holde både våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere raskt oppdatert om nyheter internt og eksternt innenfor HR-området.

Engin akyurt x1 K Els X Net0 unsplash
Malin ved bilen

Hvordan Hesselberg fikk sin drømmekandidat ved hjelp av HR-huset

Malin var ikke på jobbjakt da hun ved en tilfeldighet oppdaget en spennende stillingsannonse fra HR-huset. Hun trivdes godt i jobben hun hadde, men så var det noe som fanget hennes nysgjerrighet. En uventet mulighet lå plutselig rett foran nesen hennes.

Les mer
DSC01586 2023 04 26 131442 kpny

Vårens vakreste HR-eventyr

Ved å gi nyutdannede muligheten til å tilegne seg relevant arbeidserfaring håper vi at HR-husets internship program kan bidra til en enklere inngang til arbeidsmarkedet.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 31

Ikke send den e-posten

Ah, tenker du. Det var tilfredsstillende. For der var e-posten endelig sendt. Du rakk det. Før helgen, før juleferien, før påskeferien, før sommerferien. På den siste dagen.

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 28

Menneskene - din viktigste kilde til suksess

Dersom du så på firmaet ditt som en person: Når ble firmaet ditt født? Når startet reisen og hvilken utvikling kan du se tilbake på? Og ikke minst, hvor går ferden videre?

Les mer
ASV HR Huset situasjoner web 18

Hemmeligheten bak vellykkede nedbemannings-prosesser

Vår jurist og omstillingsekspert Charles Jensen har aldri hatt en eneste arbeidsrettssak. Til tross for at han i sin karriere som HR Direktør i flere store selskaper har gjennomført godt over 50 omfattende nedbemanningsprosesser. Fra 2011 begynte han som Seniorrådgiver i HR-huset og har bistått mange av våre større kunder med over 40 nedbemanningsprosjekter.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category