HR-tjenester

Trenger du og organisasjonen din støtte og rådgivning i deres HR-prosesser ? La oss ta en prat om hvilke tiltak dere trenger for å lykkes!

ASV HR Huset situasjoner web 04

Gjennom strategisk og deltakende tilnærming gir vi deg trygg, kompetent og skreddersydd HR-rådgivning. Det er en dokumentert sammenheng mellom virksomhetens kultur og verdier, og de ansattes prestasjoner. Vi er brennende engasjert i å rigge din organisasjon for fremtiden, der dine medarbeidere er engasjerte, fokuserte og tar ansvar. Vi kan hjelpe deg med prosessene som utvikler og setter din organisasjon på rett kurs.

HR-rådgivning

ASV HR Huset situasjoner web 06

Har du eller dine ledere behov for HR- eller lederstøtte? Våre erfarne HR-rådgivere bistår deg i hele spekteret av utfordringer knyttet til HR, organisasjon og medarbeidere.

Les mer

Omstilling og endring

ASV HR Huset situasjoner web 16

Mange norske bedrifter opplever nå et økende behov for omstilling og endring. Men slike prosesser byr alltid på utfordringer, og det kan være vanskelig å navigere seg frem til ønsket resultat. Man oppdager raskt at omstilling og endring er et fagfelt i seg selv.

Les mer

Karriereveiledning Bedrift

ASV HR Huset situasjoner web 29

Du kan fortsatt være en god arbeidsgiver om du må nedbemanne. Med våre karriereprogrammer får dine ledere og medarbeidere en god avslutning og en ny start.

Les mer

Jobbsøkerkurs ved omstilling og nedbemanning

ASV HR Huset situasjoner web 31

HR-huset har lang erfaring med omstilling og karriereveiledning både fra offentlig og privat sektor. Vi er opptatt av integritet, tillit og respekt. Vi er opptatt av at dine medarbeidere skal få praktiske råd og verktøy som de kan bruke i sin videre karriere.

Les mer

Privat karriereveiledning

ASV HR Huset situasjoner web 07

Ønsker du å ta karrieren et steg videre, eller er usikker på egen arbeidssituasjon? Vi kartlegger dine muligheter og hjelper deg å ta valgene som er riktig for deg.

Les mer

Nedbemanning

ASV HR Huset situasjoner web 05

Mange bransjer opplever i disse dager en bølgedal, og flere bedrifter vurderer nedbemanning. Slike prosesser vil alltid kunne by på utfordringer. Men med god planlegging og veiledning kan de gjennomføres både profesjonelt og empatisk.

Les mer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category