ASV HR Huset portretter web 17 utsnitt

Nora Marie Nygaard Torp

Erfaring: Noras vei inn i HR-huset startet i et internship høsten 2021. Etter internship perioden fortsatte hun som deltidsansatt ved siden av studier. Våren 2022 fullførte hun sin bachelorgrad og er nå ansatt i full stilling hos oss.
Hennes fokusområder i HR-huset er search, screening og intervju av nye talenter, samt å matche konsulentene våre mot aktive oppdrag.

Nora er opptatt av at konsulentene føler seg ivaretatt og trives i det miljøet de befinner seg i, slik at de kan fokusere på å prestere og utvikle seg der de er best. I tillegg er hun opptatt av at konsulenten får økt verdi ved at de tilegner seg verdifull bransjeerfaring og bygger en sterk merkevare gjennom varierte HR-prosjekter i HR-huset.

Utdannelse: Nora har en bachelor i organisasjonspsykologi, HR og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category