ASV HR Huset portretter web 14

Nora Marie Nygaard Torp

Erfaring: Nora startet som intern i HR-huset høsten 2021. Etter endt internship har hun fortsatt som deltidsansatt i HR-huset hvor hun opparbeider seg erfaring innen search og rekruttering som searchkonsulent i HR for Hire. Hun arbeider med å finne gode profiler til våre oppdrag og jobber kontinuerlig for en god match mellom kunder og konsulenter.

Utdannelse: Nora er på siste året av sin bachelorgrad i HR, organisasjonspsykologi og ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category