HR-huset søker HR-tech folk!

Vi erfarer at 2024 har startet svært positivt og at flere av våre kunder etterspør HR-folk med tech-kompetanse og/eller -interesse.

Vi har flere oppdrag gående, både junior- og senior-stillinger, i faste og midlertidige stillinger. For å nevne noen, kan vi skilte med kunder som Nasjonalmuseet, Arribatec og Skuld.

Noen skjønner det ikke, men DU skjønner hvorfor ord som HR-system, Excel, rapportering og analyse er GØY å jobbe med! Kan du ikke, lærer du deg det. Og, hos kundene våre får du også briljere med interessen og kunnskapen din, for de ser etter noen som vil ta eierskap og vise hva de kan!

ASV HR Huset situasjoner web 31

Ikke tenk du må ha doktorgrad i Excel, det er interessen som ofte teller – og at du trives med å jobbe med tech, we know you know. Har du spørsmål om oppdragene vi jobber med?

Ta kontakt med Nora og Kate – vi gleder oss til å høre fra deg!

Jeg digger HR-tech og vil høre mer!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category