ASV HR Huset portretter web 03 utsnitt

Kate Anker-Nilssen

Erfaring: Kate startet i HR-huset i 2021, og arbeider med rekruttering og administrasjon. Kate har tidligere erfaring fra HR i hotellbransjen, hvor hun har jobbet med opplæring, utvikling og operativ HR. Kate har også vært prosjektleder for større prosjekt innen onboarding, bygg og større arrangementer i Norden. Hun er drivende positiv og løsningsorientert og har en spesiell forkjærlig interesse for alt innen IT og systemer.

Utdannelse:
Kate har bachelor i Hotel og administrasjonsledelse fra Markedshøyskolen og Management Trainee i Nordic Hotels & Resorts, med spesialisering i HR og økonomi.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category