Vil du bli HR-husets nye superkollega?

En inkluderende og engasjert gjeng søker ny superkollega! Er du nysgjerrig på rekruttering, glad i mennesker og trigges av å se og bidra til at andre lykkes? Kan du tenke deg å gå på jobb hver dag og vite at du gjør en forskjell? Da er dette jobben for deg!

Nå kan du bli rådgiver i HR-huset

Dette er en variert jobb med høy aktivitet - vi i HR-huset er kjent for å snu oss raskt rundt, det er vår suksessfaktor. Ingen oppgaver er for små eller for store, og du vil også få muligheten til å bidra på tvers av avdelingene våre.

I HR-huset får du et trygt og inkluderende arbeidsmiljø der alle heier på hverandre. Alle oppturer er en seier, og i vår arbeidshverdag sitter jubleropene løst. Livet er selvsagt ikke perfekt og skulle det komme en dag der vi går litt på trynet så er vi der for hverandre.


Hvis du brenner for HR-faget vil dette være en god mulighet for deg. Her får du et bredt og solid nettverk innenfor HR, og i møte med HR-folk vil du få muligheten til å lære faget fra de som kan det.

ASV HR Huset situasjoner web 29

“I HR-huset er det alltid tid til en samtale med en god kollega!”

- Maiken Eriksen, Seniorrådgiver HR-huset

Arbeidsoppgaver du skal løse

Din drive og ditt engasjement vil være avgjørende for at vi skal lykkes sammen.

Å løse disse oppgavene vil bidra direkte til din og vår suksess:

  • Aktivt søk og screening av kandidater til faste og midlertidige HR roller for våre kunder
  • Intervjuer og referansesjekk av kandidater
  • Bistå i å matche oppdrag med rett kandidat
  • Deltagelse i møter med oppdragsgiver
  • Annonsering og employer branding aktiviteter
  • Bistå på tvers av avdelinger i HR-huset

Din kompetanse og egenskaper

For å trives i denne rollen tror vi at du er en positiv og inkluderende teamplayer som er initiativrik og handlingsorientert. Ved å være nysgjerrig, fleksibel og uredd vil det skape mange muligheter for deg til å lykkes og til å utvikle deg videre. Det er viktig for oss at du er analytisk, strukturert og glad i gode rutiner.

I tillegg tror vi dette er viktig for å lykkes i rollen:

  • Bachelor i HR eller tilsvarende
  • Fordel med erfaring fra kandidatsøk og rekruttering/bemanning, men ingen forutsetning
  • God systemkompetanse (vi benytter Recman og LinkedIn Recruiter)
  • Gode kommunikasjonsferdigheter
ASV HR Huset situasjoner web 27

“Alle oppturer er en seier, og i vårt miljø sitter jubelropene løst!”

- Ellen Furu, Seniorrådgiver HR-huset

Verdien av å jobbe sammen med oss

Hos oss har du gode påvirkningsmuligheter. Vi setter stor pris på gode ideer og ved å sitte tett på driften vil du raskt se resultater av dine initiativ. Gjennom ulike arrangement får du god kontakt med våre utleide konsulenter. Internt hos oss blir du en naturlig del av våre strategisamlinger og andre sosiale aktiviteter.

Vi er profesjonelle i vårt arbeid - samtidig sitter latteren løst, og vi har et uformelt miljø. Vi sitter i landskap og kontaktflaten er både kort og fleksibel mellom kolleger og fagområder.

Våre lokaler ligger sentralt i Nydalen, der vi deler kantine og andre fasiliteter med de andre selskapene i Jobzone konsernet. Vi trives godt på kontoret, men har god fleksibilitet på hjemmekontor.

ASV HR huset august2022 web 10

Om HR-huset

HR-huset AS er en ledende aktør innen HR. Vi bidrar til verdiskapning og utvikling av mennesker og organisasjoner.

Vårt spesialområde er omstilling og karriereutvikling, HR for hire, leder- og medarbeiderutvikling, samt rekruttering av HR-ledere og -spesialister.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category