Rusta søker Payroll & HR Coordinator!

Som Payroll & HR Coordinator i Rusta, vil du være et bindeledd mellom Rusta og vår lønnsleverandør. Med stadig økende antall ansatte, pr. dags dato 820, er dette en oppgave å ta på høyeste alvor, for hver eneste medarbeider skal hver eneste dag være trygg på at de får den lønnen de skal ha. Det er derfor viktig å være en person som jobber målrettet for dette.

Det er integrasjoner på innmarsj, så det er også viktig å like implementeringer og morsomme utfordringer som hører til det – du får en viktig rolle i å bidra inn til dette og senere håndtere disse systemene.

Payroll & HR Coordinator rapporterer til Christine, som er HR Manager Norge.

I tillegg til å sikre rett lønn til alle, ønsker vi at vår nye Payroll & HR Coordinator skal ha god kontroll på lovverk og rutiner, slik at alle i Rusta kan få gode svar på det de lurer på når det kommer til lønn, feriepenger o.l. Et sterkt service-gen kommer altså godt med. Med systemintegrasjoner på plass, er målet å frigi tid til generell systemstøtte og -ansvar, samt andre HR-relevante oppgaver – her er det mulig å sette sitt preg på rollen i samarbeid med Christine og Stine, som utgjør dagens HR-avdeling.

Du vil i stor grad arbeide med:

 • effektiv og korrekt klargjøring til lønnskjøring
 • rådgivning på lønn, HR og personal for alle medarbeidere
 • forenkle/automatisere prosesser til det bedre
 • å støtte kolleger i bruk av ulike HR systemer, som superbruker
 • utvikling/revidering av lønnsprosesser
 • koordinering av firmabiler
 • øvrige, relevante HR- og lønnsadministrative oppgaver

Vi ser etter deg som:

 • Ønsker å være en del av en engasjert HR-avdeling med høyt tempo
 • Tørr å utfordre etablerte prosesser- du er løsningsorientert og ser kreative løsninger
 • Er over gjennomsnittet interessert i systemer
 • Liker orden og struktur
 • Motiveres av å være et viktig kontaktpunkt
 • Kommuniserer godt, er tilpasningsdyktig med et service-gen
Rusta HK 2


Rusta er et sted hvor det er høyt under taket, sosialt og man blir fort en del av gjengen- det er et sted man gleder seg til å dra til hver dag. I HR-teamet vil du bli del av et profesjonelt og inkluderende miljø, med høyt tempo og humor.

Du vil sitte tett på og kunne påvirke prosessene, og det er lett å bli hørt. Rusta vet at ulikheter skaper muligheter, og vi leter alltid etter kollegaer som trives i et inkluderende og dynamisk miljø. Våre verdier er Enkehelt, Engasjert, Sammen og Mot – kjenner du deg igjen i disse kan du være den Rusta ser etter.

Slik som våre fantastiske medarbeidere på Rusta er eksperter på vårt bærekraftige sortiment, blir du raskt en ekspert på dine områder. Med relevant utdannelse og tidligere erfaring på lønnsarbeid, tenker vi at dette vil skje raskt.

Vil du søke? Høres stillingen interessant ut og tror du du har det som skal til? Da hører vi veldig gjerne fra deg. Vi intervjuer løpende aktuelle kandidater og ansetter når vi finner deg! Slik som stillingen er tenkt skal forenkle hverdagen til andre, ønsker vi å forenkle søknadsprosessen for potensielle kandidater. Glem malen du har på søknadsbrev, om du ikke har noe spesielt å si og la din CV og erfaring snakke for seg selv. Vi vil snakke med alle med relevant utdannelse og erfaring. Søk via søknadslenken.

Spørsmål? Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med Ingvild eller Stine i HR-huset.

Søknadsfrist? Søk heller tidlig enn sent, men helst innen 27.02.23. Vi intervjuer fortløpende, og håper å møte spennende kandidater også før fristen er gått ut.

Oppstart? Gjerne så snart som mulig, men vi tar selvsagt hensyn til oppsigelsestid.

Arbeidssted? Frydenlundsgata 1, 2010 Strømmen.

Logo

Jeg ønsker å bli kontaktet om denne stillingen!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category