ASV HR Huset portretter web 05 utsnitt

Stine J. Scavenius

Erfaring: Stine arbeider innen HR for Hire i HR-huset hvor hun jobber spesielt mot HR-konsulentene våre og med search etter nye konsulenter. Hun har selv god erfaring med å jobbe i midlertidige oppdrag innen prosjektledelse, HR utvikling, opplæring, rådgivning, karriereveiledning og rekruttering. Hun har blant annet jobbet i Bane NOR, Din Utvikling, Ice Norge og NITO. Stine vet hvordan det er å være konsulent i HR-huset, og er opptatt av å skape en personlig og trygg relasjon til våre konsulenter.

Hun brenner for å fremme medarbeidere og bedriftskultur som et viktig konkurransefortrinn, med tillit og relasjonsbygging i sentrum.

Utdannelse:
Stine har en bachelor i samfunn og kultur med spesialisering innen pedagogikk fra universitetet i Oslo. Hun har også utdannelse innen prosjekt- og prosessledelse, arbeidsrett, reklame og merkevarekommunikasjon, og er sertifisert Meta NLP-Master Practitioner Coach.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category