Et fleksibelt kompetansehus

I HR-huset har vi mange flinke HR-folk. Dette får både kundene våre og vi nyte godt av. Men hvordan er det å jobbe som konsulent og til tider ha flere oppdragssgivere? Vi har besøkt Stine Johannessen Scavenius og Rikke Pedersen ute i felten og tatt tempen på konsulentlivet.

IMG 0885 1

Stine Johannessen Scavenius og Rikke Pedersen er to dyktige rådgivere i HR-husets interne stab, som den siste tiden har vært ute i oppdrag hos ulike kunder.

Stine har rollen som kompetanserådgiver, hvor hun jobber både strategisk og operasjonelt med kompetansearbeid. Hun gjør kartlegginger, avdekker behov og iverksetter ulike læringstiltak. Videre benytter hun kommunikasjonskanaler og læringsarenaer til å bevisstgjøre ansatte om et rammeverk for læring, samt å fremme en lærende arbeidskultur.

Rikke fungerer som HR-konsulent med varierte ansvarsoppgaver innen operativ HR. Hun trives i en dynamisk rolle hvor hun håndterer alt fra HR-administrasjon og lønnskontroll, til planlegging av kommunikasjon og opplæring i systemmigreringer. Rikke bistår også ledere i rekrutteringsprosesser og driver prosjekter for onboarding.

Et midlertidig behov

Begge disse rollene viser verdien av vår effektive tjeneste HR for Hire:

  • Innleie av Kompetanserådgiver: Et midlertidig oppdrag med behov for spisskompetanse for å ferdigstille et prosjekt.
  • Innleie av HR-konsulent: På grunn av implementering av et nytt system, som krever omfordeling av ressurser hos kunden er det behov for en midlertidig vikar i eksisterende rolle.

Å få muligheten til å jobbe ute på oppdrag gir rom for vekst og utvikling for alle parter. Konsulentene er innleid for å bidra med sin unike kompetanse for å løse kundens utfordringer. Samtidig er det mye verdifull lærdom å ta med seg hjem fra oppdragsgiveren: kultur, bransjer, nye fagområder, systemer for å nevne noe.

IMG 0935 1

“Mitt hjerte banker for kompetansearbeid og utvikling. Der ligger det et stort mulighetsrom som jeg liker å utforske.”

- Stine Johannessen Scavenius, Kompetanserådgiver

Det beste fra to verdener

Stine og Rikke er begge ansatt i HR-huset. Når de er ute hos kunder vil det være ulikt fra oppdrag til oppdrag hvor fort de opplever tilhørighet. Oppdragets art og tidsaspekt vil også påvirke dette.

- Det beste med å være utleid er opplevelsen av å være godt ivaretatt av både arbeidsgiver og oppdragsgiver, sier Rikke.

- Som nyutdannet er jeg utrolig takknemlig for muligheten til å prøve meg på andre arbeidsoppgaver enn de jeg har ansvaret for i HR-huset. Jeg trives kjempegodt begge steder og føler meg heldig.

- Dette er mitt fjerde oppdrag som Kompetanserådgiver, forteller Stine.

- Hvordan man jobber med kompetanse er veldig ulikt der ute. Min jobb handler om å forstå hvor kunden er, utnytte mulighetsrommet som er der og utfordre der det er behov. Jeg får veldig eierskap og vil gjerne at den jobben jeg har gjort oppleves som verdifull for kunden og at det bli forvaltet på en god måte, også etter at oppdraget mitt er ferdig.

IMG 0898

“Jeg er utrolig takknemlig for muligheten til å sanke efaringer hos flere oppdragsgivere så tidlig i min karriere.”

- Rikke Pedersen, HR-konsulent

Faglig styrke og sparring

Rikke og Stine er på utlån fra HR-husets interne stab. Som konsulent ute hos en ny oppdragsgiver er det naturlig å kjenne på at en er på ukjent grunn selvom fagkompetansen er på plass.

Da er det en trygghet å vite at en både har tilknytning og et sterkt fagmiljø i HR-huset en kan snu seg til når som helst.

Det er også en del av pakken våre kunder nyter godt av: De får ikke bare en konsulent, men et helt HR-hus med på kjøpet.

Trenger du også flinke HR-folk med på laget ditt? Ikke nøl med å ta kontakt.

ASV HR huset august2022 web 09

Jeg trenger dyktige HR-folk!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category