Vil du jobbe i en bedrift der menneskene er i sentrum?

For kunde søker vi etter en HR-sjef i nyopprettet stilling som vil ha en aktiv rolle i den videre utviklingen av selskapet.

ASV HR Huset situasjoner web 25

Det er viktig at du er forretningsorientert med god «drive» og gjennomføringskraft. Du er opptatt av å sikre og profesjonalisere alle HR-prosesser og samtidig være en støttende rådgiver for våre ledere og organisasjonen. Det vil være flest operative oppgaver som skal løses, men også noe fokus på strategiske oppgaver. Du vil inngå i et HR-team på 6 personer.

Ansvarsområde:

 • Sikre kvalitet og profesjonalitet i alle HR-prosesser
 • Støtte og bidra i HR relaterte spørsmål til ledere og organisasjonen
 • Bistå ved ulike oppgaver ifm. utvikling av ledere, systemer, omstilling/nedbemanning, oppkjøp og ulike administrative oppgaver som bla. personalhåndbok, avtaler og arbeidskontrakter
 • Iverksette HR-tiltak i takt med organisasjonens behov
 • Deltakelse i AMU og samarbeide med fagforeninger og tillitsvalgte


Vi søker deg som har solid, praktisk erfaring fra en operativ HR-rolle, med minimum 5 års relevant erfaring og gjerne fra et produksjonsselskap. Det er viktigere med «livets lære» enn høyere utdanning, men det er positivt om du har relevant høyere utdanning innen økonomi/administrasjon, ledelse eller HR.

Du trives med reising, da du vil bistå de ulike avdelingene i Norge.

Du har god innsikt i organisatoriske utfordringer og vil bidra inn i utviklingsarbeidet. Du ønsker å utvikle deg videre i en sentral HR rolle, og anerkjenner hvor viktig en profesjonell og aktiv HR-funksjon er for at organisasjonen skal lykkes.

ASV HR Huset situasjoner web 29

Vi mener du vil lykkes best om du kjenner deg igjen i følgende:

 • Selvstendig med god «drive» og høy gjennomføringsevne
 • Trives med å jobbe operativ og har gode samarbeidsevner
 • Åpen, tydelig og skaper tillit hos kolleger og ledere
 • Tenke helhet og samtidig kunne dykke ned i detaljene
 • Strukturert og effektiv arbeidsmetode
 • Kommunisere tydelig på alle nivåer i organisasjonen
 • Trives med varierte arbeidsoppgaver, er nøyaktig og rolig når det skjer mye rundt deg
 • Initiativrik og løsningsorientert

Vi tilbyr:

 • En selvstendig rolle med utviklingsmuligheter i et spennende selskap i vekst
 • Variert arbeidsdag med interessante oppgaver, der du får stor påvirkningskraft og vil bidra til å gjøre en forskjell
 • Vi har et godt arbeidsmiljø vi er stolte av; Vi samarbeider, tar ansvar, behandler hverandre med respekt, har god «takhøyde» og høy trivsel

Om arbeidsgiveren:

Bedriften er en stor aktør innen byggebransjen i Norge og Norden med en solid ordreportefølje og store ambisjoner for fortsatt vekst. Omsetning kommer fra både prosjekt og service segmentet. Kultur, kompetanse og arbeidsmiljø står i sentrum hvor verdibasert ledelse har vært og vil være en av de viktigste virkemidlene for suksessen.

En flat og uformell struktur hvor alle jobber sammen for å oppnå målene. På denne arbeidsplassen setter de menneskene i sentrum – det er viktig å ha det både bra og gøy på jobb for å prestere godt.

ASV HR Huset situasjoner web 10


Vil du søke? Høres stillingen interessant ut og har du det som skal til? Da hører vi veldig gjerne fra deg. Legg igjen din CV og dropp søknaden i en hektisk hverdag.

Spørsmål? Det er alltid hyggelig å høre fra deg, kontakt Tone eller Ingvild for en uforpliktende prat.

Søknadsfrist: Søk gjerne snarest og senest innen 07.2.2024, da søkerne vil bli behandlet fortløpende.

Jeg ønsker å bli kontaktet om denne stillingen!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category