St1 søker utviklingsorientert HR-sjef!

Er du klar for en spennende utfordring i et miljø hvor det er korte beslutningsveier og stort handlingsrom? Hos oss er ingen dag lik, og den riktige personen får stor bredde og variasjon i arbeidsoppgaver.

St1 er et energikonsern med visjon om å være ledende på produksjon og salg av CO2-bevisst energi. I 2022 omsatte vi for 10,5 milliarder euro. Vi er over 1000 kollegaer fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Finland og UK. I porteføljen vår har vi mer enn 1250 energistasjoner under merkevaren St1 og Shell i Norge, Sverige og Finland som sysselsetter flere tusen medarbeidere.

Som en av Nordens største omsetter av flytende drivstoff til veitransporten, både fossilt og fornybart, vet vi at vi står overfor en massiv utfordring når det kommer til å kutte transportutslipp. Vi vet også at ingen enkeltløsning alene kan ta oss over målstreken. Som energileverandør må vi tenke bredt, og være kreative. Derfor forsker vi på og utvikler bærekraftige energiløsninger, og gjennom de siste fem årene har vi investert nesten halvparten av overskuddet vårt i dette. Les mer om oss på www.st1.no |

St1 logo for screen eg PPT web

Som vår HR-sjef vil du ha ansvar for strategisk og operativt HR-arbeid i St1 Norge, og samarbeider tett med dine HR-kollegaer i St1-Gruppens øvrige land. Du vil lede det norske HR- og payroll-teamet, som i tillegg til HR-sjefen i dag består av to HR Business Partnere og en lønnsmedarbeider.

Du vil også være del av HR Management-teamet i St1-konsernet. Stillingen rapporterer til Group HR Director.I rollen får du mulighet til å være en direkte bidragsyter til å utvikle og gjennomføre planer som bidrar til at vi i St1 når våre ambisiøse, spennende og ikke minst viktige mål.

Vi er et energikonsern med tilstedeværelse i Norge, Sverige, Finland og Storbritannia, så samarbeid med kollegaer over landegrensene er en viktig del av jobben. Arbeidssted er ved vårt norske hovedkontor sentralt på Skøyen i Oslo. Lokalene er nyoppusset og huser mange av våre 150 ansatte i Norge. Ellers har vi også folk spredt i det ganske land, som blant annet jobber på våre drivstoffterminaler, og med vårt nettverk av Shell-stasjoner.

Vi ser etter deg som er utpreget samarbeidsorientert, samtidig som du tør å utfordre og gi tydelige råd. Du motiveres av å spille andre gode, og får folk med deg i endringer. Du er en trygg leder og har god prosessuell forståelse. Du har god organisasjonsforståelse, er strategisk og operativt sterk, og ser sammenhenger og helhet. I tillegg er den en klar fordel om du er både nysgjerrig, utviklingsorientert og motiveres av å være i en virksomhet som alltid er i utvikling. For det er vi – og er veldig stolte av det.

LYS318150 ST1 OSLO 020

Som HR-sjef hos oss vil dine primære oppgaver være:

 • Lede og sikre leveranser på strategisk og operativt nivå som bidrar til måloppnåelse for St1 Norge og St1-Gruppen
 • Være en sparringspartner som er tett på lederne
 • Fange opp behov for, initiere og lede HR-tiltak som bidrar til organisasjonsutvikling
 • Delta i, og fasilitere, HR-prosesser og prosjekter i St1 Norge og på tvers av St1
 • Utøve arbeidsgiverrollen, som bl.a. innebærer ansvar for å ivareta partssamarbeid/medbestemmelse, lønnsforhandlinger og-vurderinger, kompensasjon og goder, osv.
 • Ansvar for HR-policyer, -rammeverk og øvrig HR-praksis i Norge

For å lykkes og trives i rollen tror vi at du har:

 • Relevant høyere utdanning innen HR eller relaterte fagområder
 • Bred innsikt og erfaring i HR-faget, operativt og strategisk, gjerne som HR Business Partner/HR-leder fra større virksomhet
 • Erfaring med talent management og performance management i en større virksomhet vil være en fordel
 • God kompetanse på norsk arbeidsrett og lovverk knyttet til HR-praksis
 • Erfaring med partssamarbeid/tariffavtaler og tillitsvalgte
 • Erfaring med ledelse av endrings-og organisasjonsutviklingsprosesser, samt øvrig prosess- og prosjektledelse

Vi tror rollen passer godt til deg som:

 • Er god til å balansere det å tenke strategisk og langsiktig, men samtidig ha solid operativ gjennomføringsevne
 • Er tillitsvekkende og imøtekommende. Du legger til rette for samarbeid og er en utpreget lagspiller
 • Har god organisasjons- og forretningsforståelse
 • Er engasjert – du er proaktiv, har driv og gjennomfører
 • Er analytisk og systematisk – du evner å gå inn i komplekse problemstillinger og benytte deg av data eller annen kunnskap for å finne gode løsninger
 • Er endringsvillig – du er fleksibel, liker å tenke nytt og håndterer endringer godt
 • Trives med et høyt tempo og prioriterer godt i en hektisk hverdag


Hos oss vil du få en utfordrende stilling med store muligheter for faglig utvikling - og ikke minst: et inkluderende og godt arbeidsmiljø i et solid internasjonalt energiselskap i vekst. Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: St1 Norges kontor i Oslo.

LYS335578 ST1 TR 050 lpr

Jeg ønsker å bli kontaktet om denne stillingen!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category