HR-huset søker engasjerte HR-folk!

Er du en dedikert og engasjert HR-sjel som ønsker å bidra i spennende prosjekter? Vi ser etter deg som er pålitelig og opptatt av å hjelpe våre kunder med å forbedre sine HR-prosesser.

ASV HR Huset april gruppe web

Har du kort eller lang arbeidserfaring innen HR?

Som HR-konsulent i HR-huset vil du oppnå verdifull erfaring fra varierte selskaper, både veletablerte og nyoppstartet, innen ulike sektorer som bygg og anlegg, industri, kontor og administrasjon, tech, retail, m.m. Oppdragene er av ulik varighet, fra 6 mnd. til over ett år, og det er behov for HR-kompetanse på alle nivåer.

Kvalifikasjoner

  • Minst 1-2 års arbeidserfaring innen HR
  • Grunnleggende kompetanse og erfaring innen norsk arbeidsrett
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Relevant bachelor/master - arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning

Du blir en del av vårt HR-team

Vi er opptatt av å skape et inkluderende miljø der alle kan blomstre. Som en del av vårt team vil du få eksklusiv tilgang til oppdrag hvor du kan bidra med din unike bakgrunn og erfaring. HR-huset vil støtte din personlige og faglige utvikling gjennom fagdager, nettverksmøter og sosiale samlinger.

Ble du nysgjerrig eller er interessert i å høre mer?

Ta kontakt med Nora eller Johanne for mer informasjon - vi gleder oss til å høre fra deg!

Jeg ønsker å bli kontaktet om denne stillingen!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category