Er du vår nye HR-sjef og fagspesialist?

Ecura fortsetter å vokse og ser nå etter en HR-sjef med faglig tyngde – ja, du kan kalle deg fagspesialist! Med høy veksttakt, ser vi behovet for en sentral rolle som har fokus på profesjonalisering og videreutvikling av HR i sin helhet.

804 1736184762

Stillingen er nyopprettet, og du vil få jobbe tett med, og faglig støtte, HR-ledere i deres respektive fagområder. Du vil også være en støtte for ledere i alle Ecuras virksomheter. Stillingen rapporterer til HR Direktør.

Sammen med ledelsen skal Ecuras nye HR-sjef bidra til å utvikle menneskene og organisasjonen for å sikre profesjonell drift av dagens og morgendagens Ecura. Du vil være en driver og aktiv bidragsyter for profesjonalisering og utvikling av HR-området. Du får en unik mulighet til å bygge og opprettholde gode relasjoner til ledere og øvrige nøkkelpersoner, samt videreutvikle et godt samarbeid med tillitsvalgte og vernetjenesten.

Du vil i stor grad jobbe med:

 • Lederstøtte for HR-ledere og øvrige ledere
 • Oppgaver i bredden innen HR-fagfeltet, dvs. fra rekruttering til opphør av arbeidsforhold
 • Forbedringsarbeid og profesjonalisering av HR-arbeidet i praksis
 • Aktivt bidra i implementeringen og koordineringen av HR-relaterte utviklingsprosesser, herunder digitalisering der det er formålstjenlig
 • Utvikle og profesjonalisere rekrutteringsprosessene, være en faglig ressursperson innen rekruttering og employer branding
 • Ivareta og utvikle arbeidsgiverrollen i samarbeid med ledere, herunder påse etterlevelse av lov- og avtaleverk og interne prosedyrer (ISO-sertifiseringer)
 • Tilrettelegge for og bidra i ivaretakelse og utvikling av de menneskelige ressursene, herunder bidra ifm leder- og medarbeiderutvikling
 • Initiere og koordinere medarbeiderundersøkelser og oppfølgingen av disse i virksomhetene
 • Samarbeid med tillitsvalgte og vernetjenesten
 • HMS-relaterte oppgaver
Ledig Stilling


Vi ser for oss at rett person for rollen som HR-sjef har bred erfaring og tyngde fra HR-feltet, knyttet til bl.a. krevende personalsaker, arbeidsrett- og tariffspørsmål. Du har relevant utdanning fra universitet eller høyskole, juridisk kompetanse er en fordel.

Dette passer deg fordi du er:

 • Proaktiv, selvgående og er kontinuerlig nysgjerrig etter muligheter for forbedringer og profesjonalisering
 • Sterkt engasjert, er løsningsorientert og deler kunnskap og kompetanse for å spille andre gode
 • Utadvendt og kontaktskapende, med en sterk drive
 • Sterk på både samhandling og gjennomføring
 • En HR-spesialist som motiveres av å se kolleger mestre og utvikle seg
 • God skriftlig og muntlig formidlingsevne


Vi tenker på din personlighet som en ressurs. Dine ulike egenskaper og talenter er positive ressurser som du motiveres av å benytte for å lykkes med oppgavene, oppleve utvikling i rollen og som en del av team Ecura. Vi håper du kjenner deg igjen i noen av disse;

Trygg • tillitsvekkende • tydelig • uformell stil • profesjonell & saksorientert • relasjoner og samhandling er i fokus hos deg • involverer og skaper god dialog • utfordrer når nødvendig

Om Ecura

Ecura er et resultat av flere selskaper som har slått seg sammen for å bygge et kvalitetsorientert norskeid helse- og omsorgsselskap. Vi er i sterk vekst og sysselsetter nå over 4000 ansatte fordelt på ulike virksomhetsområder. Våre tjenester omfatter heldøgns-tjenester for personer med sammensatte bistandsbehov, veiledningstjenester, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), hjemmetjenester, vikartjenester for helsepersonell samt poliklinisk rusbehandling (Vangseter). Vi har virksomhet i hele Norge.

I Ecura jobber vi etter verdiene Endringsorientering, Omsorg (av latin Cura), Utvikling, Respekt og Ansvar. Vi skal gi omsorg med respekt og verdighet forankret i gode systemer. Derfor er vi ISO sertifisert både innen miljø, arbeidsmiljø og kvalitet. Som første helseforetak i Norge ble vi også sertifisert for ISO 27001; informasjonssikkerhet i 2020.

90c 1113487532


Vi i HR-huset opplever Ecura som en arbeidsgiver som er opptatt av menneskene som jobber der, og med en konsernledelse som er tett på driften. De er opptatt av gjennomføring og et godt stykke arbeid – de setter høye krav til seg selv og medarbeiderne for å kunne levere tjenester av god kvalitet. Vi gleder oss over å få rekruttere for et selskap vi opplever har rett fokus.

Vil du søke? Høres stillingen interessant ut og tror du at du har det som skal til? Da hører vi veldig gjerne fra deg. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende og ansetter når vi finner deg! Slik som stillingen er tenkt at skal forenkle hverdagen til andre, ønsker vi å forenkle søknadsprosessen for potensielle kandidater. Glem malen du har på søknadsbrev om du ikke har noe spesielt å si, og la din CV og erfaring snakke for seg. Vi vil snakke med alle med relevant utdannelse og erfaring. Søk via søknadslenken.

Spørsmål? Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med Jeanette eller Hanne i HR-huset.

Søknadsfrist? Søk heller tidlig enn sent, men innen 25.02.2024.

Oppstart? Gjerne så snart som mulig, men vi tar selvsagt hensyn til oppsigelsestid.

Arbeidssted? Kontor i Oslo og Moss.

Jeg ønsker å bli kontaktet om denne stillingen!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category