Vil du levere millioner øyeblikk av glede hver dag?

Som People Partner Norway vil du ha det overordnede ansvaret for å støtte organisasjonen i Norge og være en profesjonell sparringpartner for ledere og medarbeidere i alle HR-relaterte spørsmål.

Selecta Movie Stills 7

Hos Selecta er vi opptatt av bærekraft og har fokus på miljøfremmende tiltak i hvert trinn av verdikjeden vår, fra ansvarlig innkjøp til å bygge opp kompetanse lokalt. Å være en del av Selecta er å være en del av en kultur som er drevet av ambisjonen om å få millioner av mennesker til å føle seg bra, hver dag.

Vi ser for oss at du trives i en operativ stilling med stor variasjon og bredde. I tillegg til å følge opp og effektivisere eksisterende prosesser og rutiner, vil du få ansvar for å implementere HR-initiativ som kommer fra Selecta Group.

Du er serviceinnstilt og imøtekommende, og motiveres av å tilby gode verktøy som er med på å forenkle hverdagen til våre ledere og medarbeidere. I tillegg har du god forretningsforståelse og et stort engasjement for HR-feltet.

Selecta Movie Stills 01

Arbeidsoppgaver

Å drive lederutvikling og være en naturlig og profesjonell sparringspartner for våre ledere i Norge, vil være en operativ og viktig del av denne rollen.

Vi tror også at du vil trives godt om du får være med å implementere ulike HR-prosesser som ivaretar gode medarbeidersamtaler og Job Architecture med mer. I et godt samhandlingsklima vil du også gjennomføre gode forhandlinger med tillitsvalgte og fagforening, i tillegg finner du det også spennende å bistå i arbeidsrettslige spørsmål.

Selecta tilbyr som kjent millioner av gode øyeblikk og dette gjelder naturligvis også for våre ansatte igjennom hele konsernet. Derfor står lederstøtte sterkt i vår organisasjon, slik at alle får gode svar rundt alt fra rekruttering til personalsaker, sykefravær, ferie og permisjoner. Som litt krydder på toppen, velger du også gjerne å ta tak i personaladministrative oppgaver, HR-prosjekter på nordisk nivå eller lønnsundersøkelser og lønnsstatistikk inn imellom slagene.

Vi tror med andre ord at du virkelig vil passe godt inn, om du har noen års erfaring fra en generalistrolle, og trives i et internasjonalt selskap med mange baller i luften.

Selecta Movie Stills 5

Vi vil at du skal trives

Her vil du finne at omgjengelighet og engasjement verdsettes og at vi bygger broer og relasjoner basert på tillit. Trives du på den andre siden best alene og isolert, vil vi nok dessverre ikke kunne ‘bjuda på’ like mye. I Selecta er vi genuine lagspillere der vi også stadig utfordrer hverandre på å tenke nytt og videreutvikle vår suksess sammen. Som alle andre bedrifter er vi glade i å se god verdiskapning for våre produkter, kunder og ansatte, og vi håper du på samme måte som oss setter integritet i hovedsetet.

Og til slutt, i Selecta er vi skikkelig gode på å snu oss fort, være proaktive og ta tak der det trengs og hjelper hverandre!

Er dette noe du ønsker å bli en del av? Les litt videre da!

Vi tilbyr varierte arbeidsdager og utfordrende HR-oppgaver i et fremoverlent selskap med utviklingsmuligheter. Selecta har fokus på å bygge en unik kultur med fokus på kundereisen – vi kan alltid bli bedre og sammen skaper vi en vinnerkultur.

Stillingen rapporterer til Nordisk HR Direktør og du blir del av et profesjonelt og kompetent Nordisk HR team med en tydelig formulert "People" ambisjon. Siden vår virksomhet finnes i flere land, må noe reisevirksomhet påregnes.

Vil du søke? Høres stillingen interessant ut og tror du har det som skal til? Da hører vi veldig gjerne fra deg.

Spørsmål? Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med Ingvild i HR-huset. Vi intervjuer fortløpende så ikke vent med å søke.

Selecta Movie Stills 10

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category