Er du vår nye fremoverlente HR-leder?

Vi søker etter en HR-leder i nyopprettet stilling, som brenner for mennesker og HR. Som HR-leder i Ellingard Gruppen trer du inn i en ny og spennende rolle, der vi skal profesjonalisere prosesser knyttet til HR. Dette gjør vi med et sterkt medmenneskelig fotavtrykk og servicefokus, basert på våre verdier.

20 2 e1536905049882

Med lidenskap og fokus på kompetanse og kvalitet har vi gjennom mange år utviklet mur-, naturstein-, terrazzo- og gravferdsbransjen. I vårt fagmiljø, bestående av over 179 dyktige medarbeidere, er samarbeid på tvers av selskaper avgjørende for å løse komplekse utfordringer til avtalt tid, riktig kvalitet og pris. Dette har gitt oss vekst og ledende posisjoner i våre bransjer.


Ellingard Gruppen søker deg som ønsker å ta en naturlig HR-rolle i et konsern i stadig utvikling. Du vil identifisere selskapets behov, og strategisk føre oss videre i HR-arbeidet - også operativt. Du er ikke alene på HR, sammen med deg har vi en handlekraftig HMS og HR medarbeider. Det er mye som er skrevet i stein, men akkurat denne rollen er du med på å forme selv.


Som HR-leder i Ellingard Gruppen rapporterer du til selskapets Økonomi- og administrasjonssjef. Du får en sentral stilling i organisasjonen og blir en viktig bidragsyter i selskapets samhandlings- og driftsmøter.

Du vil i stor grad jobbe med og ta et naturlig eierskap til:

 • Optimalisere, etablere og utarbeide relevante HR-prosesser
 • Gjennomføre og sikre gode rutiner innen rekruttering, on- og offboarding
 • Lederstøtte, i alle sine kollegiale former og farger
 • Kvalitetsikre og videreutvikle kompetanse-utvikling, -strategi, -kartlegging og -ledelse
 • Konkretisere og videreutvikle vår employer branding-strategi
 • Oppfølging av sykefravær, videreutvikle arbeidet med medmenneskelig respekt, dialog og tilrettelegging
 • Være en pådriver for en aktiv og fremadrettet personalpolitikk
 • Balansere mellom et operativt og strategisk HR-arbeid


Du trives i en operativ stilling, hvor du drives av både utvikling og implementering av relevante prosesser og rutiner. Samtidig er du imøtekommende og serviceinnstilt, med god forretningsforståelse og eget driv for HR-feltet. Din karriere er bygget på relevant utdannelse, og du har erfaring fra å etablere, forbedre og utvikle HR prosesser.

Vi ser etter deg som er:

 • proaktiv, selvgående og er kontinuerlig nysgjerrig etter muligheter for forbedringer og oppdateringer
 • utadvendt og kontaktskapende, som tenker "JA!" og vil bidra
 • strukturert og målrettet, med stor arbeidskapasitet
 • sterkt engasjert, er løsningsorientert og deler kunnskap og kompetanse for å spille andre gode
 • dynamisk og fleksibel, samtidig som du prioriterer deg stødig frem mellom «må ha» og «vil ha»
 • sulten etter nye muligheter hos en arbeidsgiver som også tenker "JA!" og vil bidra


Vi tilbyr varierte arbeidsdager og utfordrende HR- og lederoppgaver, med mulighet til aktivt å påvirke og bidra i utvikling i et fremoverlent selskap. Vi liker å ha det bra på jobb, og er også opptatt av det sosiale.

Vil du søke? Høres stillingen interessant ut og tror du har det som skal til? Da hører vi veldig gjerne fra deg. Vi intervjuer løpende aktuelle kandidater og ansetter når vi finner deg! Søk via søknadslenken.

Spørsmål? Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med Kate eller Hanne i HR-huset.

Søknadsfrist? Søk heller tidlig enn sent, men helst innen 27/8/23. Vi intervjuer fortløpende, og snakker med alle kandidater med relevant kompetanse og bakgrunn - det er lenge til søknadsfrist, så søk heller tidlig enn sent - vi venter ikke på at fristen går ut!

Ellingard gruppen logo

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category