Internship i HR-huset

Studenter er alltid høyt ønsket i HR-huset! Studerer du HR og vil se hvordan HR fungerer i praksis? Vi er ingen HR-avdeling i bedrift, men vi jobber med HR fra alle vinkler - og støtter HR-avdelinger gjennom rådgivning og ressursforvaltning i små og store bedrifter.

ASV HR huset august2022 web 09_redigert

Hos oss er det mange muligheter og studenter med ren HR-utdannelse og/eller interesser/erfaring/utdannelse innen innovasjonsledelse, markedsføring, økonomi og analyse, eller annet spennende krydder kombinert med relevant HR-utdanning, ser vi som en spennende kombinasjoner i dag.Etter flere vellykkede internships, har vi fått mersmak på å investere i fremtidens kompetanse, og håper derfor du er vårt neste stjerneskudd til flere av våre forretningsområder.

Kobling mellom akademia og næringslivet:

Vårt mål er å skape en kobling mellom akademia og næringslivet, og som intern hos oss vil du få være med på reisen - vi er stadig i utvikling, og involverer alle i internship til å bygge programmet med oss.Her kommer du ikke til dekket bord, men til et bord vi strategisk skal dekke sammen!

Med et internship i HR-huset vil du få fordelen av å jobbe tett på ressurssterke mennesker og et proaktivt kollegium som virkelig inkluderer deg i sitt fagområde - det er her vi anser oss som relativt unike.

Du vil få muligheten til å bidra der du er god og vil utvikle deg - hvor vi samtidig har et reelt behov - du vil derfor ha en verdifull rolle - som vi er stolte av å kunne si at våre interns før deg har erfart fungerer i praksis.

Vi ser etter deg som vil bruke din relevante erfaring, kompetanse og interesse til å se hvor innovasjon, strategi og ledelse kan være med å sette preg på HR-husets utvikling, i takt med verden rundt oss, våre kunder, kandidater, konkurrenter og samarbeidspartnere.Hos oss skaper du din egen hverdag, ved å ta initiativ og ikke være redd for å se hvor akkurat du kan bidra.

Ønskede kvaliteter:

• Relevant utdanning, interesser og motivasjon!
• Du brenner for faget og egen utvikling (det er tross alt din karriere det er snakk om!)
• Du er tilpasningsdyktig og selvstendig, for her er det full fart
• Du er proaktiv og gir deg ikke før du kan klappe deg selv på skulderen
• Du har ambisjoner og ønsker for perioden, hos oss skaper du dine egne muligheter!


HR-huset ønsker å invitere studenter fra ulike studiesteder, i ulike tider for internship-program muligheten til å søke - både master- og bachelorstudenter.

Det er derfor viktig at du i din søknad skriver: BACHELOR eller MASTER, HVILKET studiested du går på, og FRISTEN for valg av bedrift er. (Eks. Master på BI, høst 2023. Frist: 30/05/2023) (Eks. Høyskolen Kristiania, Bachelor, vår 2023. Frist: 15/11/2022).

Vi søker studenter som har praksis/internship som valgfag via sin utdannelse.

ASV HR huset august2022 web 07


Vil du søke? Dersom du har lyst til å kickstarte din karriere i Norges ledende kompetansehus håper vi at du søker slik at vi får kartlagt din kompetanse. Skriv gjerne noen ord om hvordan du tenker at din utdanning kan bidra til verdiskapning med oss i HR-huset!

Spørsmål? Hvis du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte Kate på mail, så vil vi svare så fort vi kan. Du kan også lese mer om hvordan tidligere og nåværende interns har/har hatt det hos oss det siste året:

Viktige steg mot en karriere innen HR (høst 2022)
Morgendagens HR-sjerner (vår 2022)
Et vellykket internship-program (høst 2021)

Søknadsfrist? Ingen søknadsfrist - vi intervjuer løpende og tar stilling til ulike studiesteders frister for valg av bedrift, derfor er det viktig at dette kommer frem i din søknad.

Oppstart? Ifm. oppstart av praksperioden satt av ditt studiested.

Bli med oss i HR-huset å skape merverdi! Vi gleder oss til å høre fra deg!

ASV HR huset august2022 web 10

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category