En ny HR-stjerne skapes

Da Hanna Faime Schulze skulle velge internship partner innenfor HR var valget enkelt. Fra sin studieplass på BI siktet hun seg målbevisst direkte over gaten og rett inn i HR-husets fagmiljø.

IMG 2305 2023 11 02 080046 cbrj

En ny internship periode er igang hos HR-huset og vi er beriktet med enda en dyktig student med et brennende ønske om å lære. Det vi ser etter hos våre internship søkere er hva de kan og vil bidra med helt konkret her hos oss. Gjensidig læring og utbytte av programmet er målet.

Hanna Faime Schulze tar Bachelor i organisasjons psykologi, HR og ledelse på BI og tilfredsstilte alle kriterier i sin søknad. Hun trives veldig godt på BI og valgte det som studiested pga de gode foreleserne og den brede linjen med spennende fag.

I dette intervjuet kan du bli kjent med denne fremadstormende HR-stjernen. Kanskje hun kan bli en del av ditt HR-team?

Et målbevisst valg

Hvorfor vil du være intern i nettopp HR-huset?

- Det var tidlig klart at det var intern hos HR-huset jeg ønsket å være etter å både ha lest om deres program og fått det anbefalt fra tidligere interns. HR-huset er en seriøs og ledende aktør innenfor bransjen som kan gi meg verdifull kunnskap og erfaring.

- Jeg syntes det er svært inspirerende og motiverende at HR-huset ønsker å satse på studenter og ser på interns som en ressurs og at de samtidig ønsker å være et bindeledd mellom studenter og det reelle arbeidslivet.


Hva håper du å få ut av internship perioden?

- Det å være intern i HR-huset ser jeg på som en unik mulighet til å få relevant arbeidspraksis og erfaring i flere fagområder innenfor HR. Jeg har ambisjoner om å kunne bidra positivt i bedriften, utvikle meg, lære og erfare så mye jeg kan i løpet av denne perioden.

- Jeg tror det å tilegne seg relevant arbeidserfaring vil være utslagsgivende i forhold til hvilken retning jeg ønsker å gå innenfor HR, samtidig som jeg også blir mer klar over mine styrker og hva jeg synes er mest spennende. Jeg håper at erfaringen jeg får som intern kan hjelpe meg i valgene jeg gjør i fremtiden.

“Mine mål i arbeidslivet er å akkumulere verdifull erfaring og kompetanse som vil ha en positiv innvirkning på både meg selv og andre. Fokuset mitt er der jeg er nå og hvilke muligheter jeg kan skape for meg selv.”

- Hanna Faime Schulze, intern i HR-huset
IMG 1592

Hvilke prosjekter og fagområder skal du jobbe med i denne perioden?

- I denne perioden har jeg jobbet med et prosjekt innenfor strategi og konkurransekartlegging, noe jeg syntes var veldig spennende og læringsrikt. Samtidig er jeg veldig entusiastisk over å være en del av HR for Hire temaet som formidler HR-ressurser til HR-husets kunder.

- Jeg ser frem til å fortsette å lære mer om organisasjonen, HR og ledelse i praksis. Dette gir meg en mulighet til å utforske og utvikle meg innenfor disse fagområdene.

Et inkluderende team

Hva er ditt inntrykk av HR-huset og internship programmet?

- Helt fra søkeprosessen til nå har det vært en meget positiv opplevelse. Jeg har blitt tatt utrolig godt imot og inkludert i hverdagen i HR-huset. Internship-programmet er vel etablert og jeg har fått god oversikt over hvilke tjenester HR-huset tilbyr.

- Jeg er svært takknemlig over å jobbe med kunnskapsrike og motiverende mennesker som lar meg delta og gir meg innblikk i en hektisk hverdag. Jeg føler meg privilegert som får jobbe sammen med et så kompetent og dedikert team. Dere har vist stor tillit, og vært svært imøtekommende og inkluderende. Som student og intern har dette vært en utrolig fin mulighet til å tilegne seg kunnskap og erfaringer som styrker min kompetanse.

“Jeg føler meg privilegert som får jobbe sammen med et så kompetent og dedikert team. Dere har vist stor tillit, og vært svært imøtekommende og inkluderende.”

- Hanna Faime Schulze, intern i HR-huset
IMG 2391

Påvirke fremtidens arbeidsliv

Hvilke ambisjoner har du og hvilket område innenfor HR ønsker du å jobbe med i fremtiden?

- Mine ambisjoner i arbeidslivet er å engasjere meg i noe jeg genuint brenner for, og jeg er takknemlig for at dette internship programmet har vist meg at jeg er på god vei. Selv om jeg ikke har staket ut mine karrieremål i faste rammer, har jeg ambisjoner om å øke min kompetanse og erfaringer innenfor flere forretningsområder. Dette vil gi meg muligheten til å spesialisere meg i den retningen jeg finner mest meningsfull.

- Jeg interesserer meg for områder som b.la. organisasjonsutvikling, employer branding, veiledning, strategi, lederutvikling, coaching og rekruttering. Samspillet mellom individets utvikling og arbeidsmiljøet påvirkning på organisasjonens fremgang syntes jeg er svært interessant. Jeg mener at HR feltet rommer en bredde av muligheter, og jeg ser fremt il å utforske og bidra.


Hva er dine store «missions» og mål - hvilke fotavtrykk ønsker du å sette i din karriere?

- Mine mål i arbeidslivet er å akkumulere verdifull erfaring og kompetanse som vil ha en positiv innvirkning på både meg selv og andre. Fokuset mitt er der jeg er nå og hvilke muligheter jeg kan skape for meg selv.

- Jeg ønsker å være med å påvirke fremtidens arbeidsliv og forhåpentligvis skape muligheter for andre også. Jeg ser frem til reisen mot målene og ambisjonene mine.

- Likevel er det viktig å være tro mot seg selv og ha det litt gøy underveis!

Engin akyurt x1 K Els X Net0 unsplash

Hanna Faime Schulze skal være hos oss til desember og bidra på ulike prosjekter. I tillegg skriver hun en internship oppgave med en konkret problemstilling som er definert i HR-huset. Den skal også presenteres muntlig.

I juni er hun ferdig med sin bachelor grad og vurderer sterkt en master innenfor organisasjons psykologi. Kanskje med en tur innom arbeidslivet først. Mulighetene er mange - akkurat slik det skal være i begynnelsen av en lysende karriere. Vi ønsker Hanna masse lykke til videre og gleder oss til å følge med på hennes spennende utvikling.

Er du nysgjerrig på vårt internship program kan du lese mer om det her.

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category