HR folk søker HR folk

HR-huset AS er et ledende kompetansehus innen HR som bidrar til verdiskapning for mennesker og organisasjoner. Gjennom HR for Hire får du mulighet til å jobbe på midlertidige oppdrag hos våre kunder og være en viktig bidragsyter i flere typer HR-prosjekter.

ASV HR huset august2022 web 09

Har du kort eller lang erfaring innen HR?

Er du en pålitelig og engasjert HR-sjel som ønsker å hjelpe våre kunder med å forbedre deres prosesser? Her florerer det av muligheter for deg som ønsker å blomstre videre i din HR-karriere. Som HR-konsulent hos oss får du erfaring fra både veletablerte og nyere bedrifter innen bransjer som bygg og anlegg, kontor og administrasjon, bank, tech, retail, m.m. Oppdragene er av ulik varighet, fra 6 mnd. til over ett år, og det er behov for HR-roller på alle nivåer.

Vil du bli del av et HR-miljø?

Hos oss blir du en del av et fagmiljø med høy HR-kompetanse der du får bidra med din faglige kompetanse i attraktive oppdrag for våre kunder. Som ansatt i HR-huset får du ta del i fagsamlinger, kurs og nettverksmøter som gir deg faglig påfyll. Når du er i et oppdrag får du faglig støtte ved behov og god oppfølging.

Ble du nysgjerrig? Ta kontakt med Nora for mer informasjon, vi gleder oss til å høre fra deg!

ASV HR huset august2022 web 10

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category