Vårens vakreste HR-eventyr

Ved å gi nyutdannede muligheten til å tilegne seg relevant arbeidserfaring håper vi at HR-husets internship program kan bidra til en enklere inngang til arbeidsmarkedet.

DSC01586 2023 04 26 131442 kpny

Nok en gang kan vi applaudere en periode med 5 rådyktige interns som vi i HR-huset med ydmykhet har hatt med oss i arbeidshverdagen og i teamet vårt siden mars.

Vårens studenter er alle fra Kristiania og i ferd med å ferdigstille sine studier: Rakel Pettersen og Najma Mohamed tar sin bachelor i HR og personalledelse og Sunniva Tho, Nikolai Shvili og Abdikalik Muse tar bachelor i HR, organisasjonspsykologi og ledelse.

DSC01615 2023 04 26 131546 xcnd

Gjensidig kompetanseutvikling

En viktig intensjon med deres internship hos oss er å få innblikk og erfaring i hvordan HR fungerer i praksis, samtidig som HR-huset har et reelt behov for deres akademiske kompetanse. Gjennom dette får de helt konkrete muligheter til å sette preg på HR-husets utvikling.

Etter en innkjøringsfase der de har blitt inngående kjent med HR-huset og HR-faget har de spisset seg på hvert sitt fagområde hvor de har konkrete ønsker om å øke sin kompetanse:


Ved å bidra til at disse flinke og fremtidige HR-stjernene får relevant arbeidserfaring vil vi være et bindeledd som muliggjør en lettere inngang til arbeidslivet som nyutdannede.

Engin akyurt x1 K Els X Net0 unsplash

Karriere og merkevarebygging

I onboardingsfasen til HR-huset har de også deltatt på LinkedIn kurs og jobbet godt med sin egen merkevare. Dette er en gruppe som både er opptatt av og forstår viktigheten av å bygge nettverk og vise frem kompetansen sin til potensielle arbeidsgivere.

På LinkedIn har de delt mer om hva de lærer og jobber med i HR-huset – link med de der og bli kjent med fremtidens kompetanse! Kanskje dette er en av dine nye HR-medarbeidere?

Takk for at dere valgte HR-huset for deres internshipperiode - vi ønsker dere masse lykke til videre i sluttspurten av studiene.

Jeg vil høre mer om internship i HR-huset!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category