Menneskene - din viktigste kilde til suksess

Dersom du så på firmaet ditt som en person: Når ble firmaet ditt født? Når startet reisen og hvilken utvikling kan du se tilbake på? Og ikke minst, hvor går ferden videre?

 • Hjem
 • Nyheter
 • Menneskene - din viktigste kilde til suksess
ASV HR Huset situasjoner web 28

Bedriftens livssyklus

De aller fleste av oss har vært med på litt av et eventyr dersom vi ser på livssyklusen vårt firma og vår arbeidsplass har hatt og fortsetter å ha. Vi har skapt og bidratt med samfunnsverdi og arbeidsplasser, kanskje gjennom flere år.

Noen medarbeidere har vært med fra oppstarten, andre igjen er nye i en bedrift som har eksistert lenge. Mange ansatte har med det bidratt med ulik kompetanse til ulik tid - noe som er kritisk og avgjørende for bedriften for å lykkes gjennom sine ulike faser:

 • Oppstartsfaser
 • Opprustingsfaser
 • Oppkjøpsfaser
 • Rekrutteringsfaser
 • Omstillingsfaser
 • Utviklingsfaser
 • Nebemanningsfaser
 • Avviklingsfaser
ASV HR huset august2022 web 04

Mennesker og kompetanse

Felles for alle faser er at det handler om mennesker:

ASV HR huset august2022 web 07

Rådgivning og prosesser

De ulike fasene i bedriftens livssyklus krever ulik kompetanse og ulik kapasitet.

Det de ulike fasene har til felles at de krever gode prosesser og god rådgivning. Medarbeiderne er din viktigste ressurs - og dermed din viktigste suksess faktor. For at de skal lykkes må de ha gode prosesser og god ledelse.

Med HR-huset har du en partner gjennom hele bedriftslivet som kan støtte deg som leder, bidra med rett kompetanse og kapasitet i de ulike fasene og i de utfordringene din bedrift står i.

“Det handler om folka dine - sammen gjør vi dere gode!”

- HR-huset AS
ASV HR huset august2022 web 10

Jeg ønsker å høre mer om hva HR-huset kan bistå meg med!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category